Στον Ναυτικό Σταθμό Κέρκυρας ο Τσίπρας: Ολοι μαζί μπορούμε να κρατήσουμε τη χώρα όρθια [εικόνες] - iefimerida.gr

Στον Ναυτικό Σταθμό Κέρκυρας ο Τσίπρας: Ολοι μαζί μπορούμε να κρατήσουμε τη χώρα όρθια [εικόνες]

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον Ναυτικό Σταθμό Κέρκυρας επισκέφθηκε ο πρωθυπουργός, όπου συνομίλησε με τον διοικητή και τους ναύτες, ενώ τήρησε και το έθιμο της ημέρας με το τσούγκρισμα των αβγών.

Στον Ναυτικό Σταθμό Κέρκυρας ο Τσίπρας: Ολοι μαζί μπορούμε να κρατήσουμε τη χώρα όρθια [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ο Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας σε δημοσιογράφους, ευχήθηκε σε όλους τους Ελληνες, καταλήγοντας «Ολοι μαζί μπορούμε να κρατήσουμε τη χώρα μας όρθια και να την πάμε ακόμα πιο ψηλά».

Στον Ναυτικό Σταθμό Κέρκυρας ο Τσίπρας: Ολοι μαζί μπορούμε να κρατήσουμε τη χώρα όρθια [εικόνες] | iefimerida.gr 1

«Θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες και όλες τις Ελληνίδες. Αλλά πρώτα από όλα, τούτη την ώρα που σχεδόν όλοι είμαστε στο πασχαλινό τραπεί, να πάει ο νους μας σε όλους εκείνους που βρίσκονται στο καθήκον, υπηρετώντας το δημόσιο συμφέρον, το κοινό συμφέρον.

Πρώτα από όλα στα στρατευμένα νιάτα μας, άνδρες και γυναίκες, από την Κέρκυρα ως το Καστελόριζο και από τον Έβρο έως την Κρήτη, που υπηρετούν, υπερασπίζοντας την εθνική μας ακεραιότητα. Να τους ευχαριστήσουμε, να τους πούμε ότι είμαστε περήφανοι γι’ αυτούς, και να τους ευχηθούμε χρόνια πολλά», είπε ο πρωθυπουργός από τον Ναυτικό Σταθμό Κέρκυρας, που λειτουργεί από τη δεκαετία του 1940, σε ένα κτίριο που κατασκευάστηκε στις αρχές του 19ου αιώνα.

Στον Ναυτικό Σταθμό Κέρκυρας ο Τσίπρας: Ολοι μαζί μπορούμε να κρατήσουμε τη χώρα όρθια [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Στον Ναυτικό Σταθμό Κέρκυρας ο Τσίπρας: Ολοι μαζί μπορούμε να κρατήσουμε τη χώρα όρθια [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Ο πρωθυπουργός ευχήθηκε και «σε όλους όσοι αυτή την ώρα βρίσκονται στο καθήκον είτε είναι αστυνομικοί είτε γιατροί και νοσοκόμοι στα δημόσια νοσοκομεία είτε είναι πυροσβέστες είτε άνθρωποι που ρυθμίζουν την κυκλοφορία. Όλοι όσοι αγωνίζονται και υπερασπίζονται το καθήκον για το δημόσιο καλό».

«Να ευχηθούμε όμως και σε όσους είναι μακριά από τις οικογένειές τους για επαγγελματικούς λόγους, στους ναυτικούς μας που βρίσκονται μακριά από τη χώρα και να ευχηθούμε γαλήνιες θάλασσες.

Αλλά και σε όλο τον Ελληνισμό, διότι σήμερα είναι μέρα Λαμπρή, μέρα γιορτής για όλο τον Ελληνισμό, για όλους τους Έλληνες σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Οικουμένης.

Να ευχηθούμε σε όλους χρόνια πολλά, υγεία, ευτυχία, επιτυχία, προσωπική και συλλογική. Και να ευχηθούμε ότι η χώρα μας θα τα καταφέρει. Όλοι μαζί μπορούμε να κρατήσουμε τη χώρα μας όρθια και να την πάμε ακόμα πιο ψηλά.

Χρόνια πολλά σε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες. Το αναστάσιμο μήνυμα να ζεστάνει τις καρδιές μας. Χριστός Ανέστη», ανέφερε ακόμη στη δήλωσή του ο κ. Τσίπρας.

Στον Ναυτικό Σταθμό Κέρκυρας ο Τσίπρας: Ολοι μαζί μπορούμε να κρατήσουμε τη χώρα όρθια [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Φωτογραφίες: EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ