Ο Τραμπ κρύβει τους επισκέπτες του Λ. Οίκου και ο φωτογράφος του Ομπάμα τον τρολάρει [εικόνα] - iefimerida.gr

Ο Τραμπ κρύβει τους επισκέπτες του Λ. Οίκου και ο φωτογράφος του Ομπάμα τον τρολάρει [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολλοί επέκριναν την απόφαση του Ντόναλντ Τραμπ να μην ανακοινώνονται πλέον οι κατάλογοι των επισκεπτών του Λευκού Οίκου.

Κάποιοι σχολίασαν στο Twitter μήπως θέλει να κρύψει τους Ρώσους που τον επισκέπτονται- μία αναφορά στις έρευνες για το αν είχε προεκλογική του ομάδα επαφές με τη Μόσχα. Ομως, η καλύτερη απάντηση ήρθε από τον πρώην φωτογράφο του Λευκού Οίκου, επί προεδρίας Μπαράκ Ομπάμα.

Ο Πιτ Σούζα δημοσίευσε μία φωτογραφία του Ομπάμα, την ώρα που περνά την πύλη ελέγχου στον Λευκό Οίκο με το σχόλιο «Χμ, στοίχημα ότι τον σημείωσαν στους καταλόγους επισκεπτών».

Hmm. Bet he was noted in the visitor logs.

A post shared by Pete Souza (@petesouza) on Apr 14, 2017 at 4:36pm PDT

Ο πρώην φωτογράφος του Λευκού Οίκου... τρολάρει ασταμάτητα τη διοίκηση Τραμπ, με έξυπνο τρόπο, από τη στιγμή που ο νέος πρόεδρος εγκαταστάθηκε στο Οβάλ Γραφείο. Συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες της προηγούμενης διοίκησης, οι οποίες προδίδουν τις σημαντικές διαφορές σε σύγκριση με τις επιλογές που κάνει ο Ρεπουμπλικανός.

Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι πλέον δεν θα δημοσιεύει τους καταλόγους επισκεπτών για λόγους ασφαλείας. Πρόκειται για κάτι που είχε ξεκινήσει ο Μπαράκ Ομπάμα, με τις λίστες αυτές να δημοσιεύονται στο διαδίκτυο. Από τη στιγμή που ορκίστηκε ο Τραμπ δεν ήταν διαθέσιμες και πλέον έγινε και επίσημο ότι δεν θα δίνονται στη δημοσιότητα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ