Τα 7 σημάδια πως πλέον δεν σε θεωρεί και τόσο σημαντική στη ζωή του - iefimerida.gr

Τα 7 σημάδια πως πλέον δεν σε θεωρεί και τόσο σημαντική στη ζωή του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάθε ζευγάρι αντιμετωπίζει δυσκολίες μέσα στη σχέση του και πολλές φορές όταν περνάει ο καιρός είναι πολύ πιθανό να έρθουν τα πάνω κάτω από το πουθενά.

Μπορεί η πρώτη περίοδος μίας σχέσης να είναι γεμάτη «μέλια» που κάνουν το ζευγάρι να κολλάει, όμως η συνεχής τριβή, η ασυμφωνία χαρακτήρων -η οποία είναι αόρατη όταν ο άνθρωπος κυριεύεται από τον έρωτα- και οι αλλαγές παραστάσεων έχουν τη δυνατότητα να ανατρέψουν τα πάντα σε μία σχέση.

Κάθε ζευγάρι αντιμετωπίζει δυσκολίες μέσα στη σχέση του και πολλές φορές όταν περνάει ο καιρός είναι πολύ πιθανό να έρθουν τα πάνω κάτω από το πουθενά. Μπορεί η πρώτη περίοδος μίας σχέσης να είναι γεμάτη «μέλια» που κάνουν το ζευγάρι να κολλάει, όμως η συνεχής τριβή, η ασυμφωνία χαρακτήρων -η οποία είναι αόρατη όταν ο άνθρωπος κυριεύεται από τον έρωτα- και οι αλλαγές παραστάσεων έχουν τη δυνατότητα να ανατρέψουν τα πάντα σε μία σχέση.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας εδώ:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σχέση σημάδια σημαντική
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ