Τροχαίο στην Αχαΐα: «Το αυτοκίνητο ερχόταν με πολύ μεγάλη ταχύτητα», λέει ο θείος της 7χρονης [βίντεο] - iefimerida.gr

Τροχαίο στην Αχαΐα: «Το αυτοκίνητο ερχόταν με πολύ μεγάλη ταχύτητα», λέει ο θείος της 7χρονης [βίντεο]

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τραγικό παιχνίδι της μοίρας ο θάνατος της 7χρονης νεαρής από τα Σαγέικα στην Αχαΐα ανήμερα της Μεγάλης Παρασκευής.

Το τραγικό δυστύχημα πραγματοποιήθηκε στις 9 το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής, στη Νέα Εθνική Οδό Πάτρας-Πύργου, στο ύψος της διασταύρωσης του Δημοτικού Διαμερίσματος.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα η άτυχη προσπάθησε να διασχίσει τον δρόμο, όταν παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο και τραυματίστηκε θανάσιμα. Η 45χρονη οδηγός συνελήφθη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια, αλλά αργότερα αφέθηκε ελεύθερη με εντολή εισαγγελέα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η οδηγός του οχήματος είχε αναπτύξει αρκετά μεγάλη ταχύτητα, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να ακινητοποιήσει το αυτοκίνητο που σταμάτησε μερικά μέτρα πιο κάτω από το σημείο του δυστυχήματος.

Ο θείος της άτυχης κοπέλας καταγγέλλει πως αυτοκίνητο που χτύπησε την ανιψιά του είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα με αποτέλεσμα η οδηγός να μην μπορεί να αντιδράσει και να σταματήσει το αυτοκίνητο όταν η μητέρας της μικρής την έχασε από τον έλεγχό της.

«Η νύφη μου πήρε τα τέσσερα παιδιά της για να πάει στην Εκκλησία, στον επιτάφιο και ενώ περίμεναν να περάσουν το δρόμο, το πιο μικρό παιδάκι της, η 7χρονη Νικολίτσα, της ξέφυγε από τα χέρια. Εκείνη τη στιγμή ερχόταν το αυτοκίνητο με μεγάλη ταχύτητα και το σκότωσε το παιδί», τόνισε ο θείος της άτυχης 7χρονης.

Πηγή Βίντεο: tempo24.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πάτρα τροχαίο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ