Απίστευτο: Παίκτης σούταρε από την Σκωτία και η μπάλα βρέθηκε... στην Νορβηγία - iefimerida.gr

Απίστευτο: Παίκτης σούταρε από την Σκωτία και η μπάλα βρέθηκε... στην Νορβηγία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια μοναδική ιστορία μίας μπάλας ποδοσφαίρου έφερε στο φως η βρετανική «Mirror».

Μια ερασιτεχνική ομάδα από την Σκωτία, η Μπανκς Ο'Ντι, είχε χάσει μία από τις μπάλες της σε αγώνα Νέων στο Αμπερντίν και αυτή ταξίδεψε τελικά 1.800 χιλιόμετρα μακριά!

Προσγειώθηκε μετά από ένα σουτ στον ποταμό Ντι, απ' όπου το ρεύμα την παρέσυρε στο νορβηγικό νησί Βάνα! Ο Τζόνι Μίκαλσεν, κάτοικος της περιοχής, ήταν εκείνος που την εντόπισε. Όταν είδε το όνομα της ομάδας πάνω στην μπάλα, αποφάσισε να επικοινωνήσει με την ομάδα τονίζοντας «Γεια σας! Προφανώς έχετε έναν από τους καλύτερους εκτελεστές μακρινών φάουλ στον κόσμο. Η μπάλα είναι λίγο βρώμικη μετά από τόσο μεγάλη απόσταση, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί».

Απίστευτο: Παίκτης σούταρε από την Σκωτία και η μπάλα βρέθηκε... στην Νορβηγία | iefimerida.gr 0

Από την πλευρά του, ο γενικός γραμματέας του βρετανικού συλλόγου, Τομ Έουαν, υποστήριξε στη «Mirror» ότι «δεν είχαμε ποτέ συνειδητοποιήσει ότι καταλήγουν εκεί. Φυσικά, έχουμε προσκαλέσει τον άνθρωπο που τη βρήκε για μια φιλοξενία στις εγκαταστάσεις μας, όταν επισκεφθεί την πόλη, αλλά θα χρειαστεί να φέρει και την μπάλα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μπάλα Ποδόσφαιρο αμπερντιν νορβηγία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ