Για τους λάτρεις του είδους, προτείνω την αυθεντική συνταγή.
Υλικά
- 300 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
 - 1 αγγούρι μεγάλου μεγέθους
 - 1 σκελίδα σκόρδο
 - 3 κουταλιές της σούπας ξίδι από λευκό κρασί ή μηλόξιδο
 - ¼ ματσάκι άνηθο, ψιλοκομμένο
 - 2 κ.σ. ελαιόλαδο
 - 1 πρέζα αλάτι και πιπέρι
 
    Εκτέλεση
- Καθαρίζουμε το αγγούρι και το τρίβουμε στον τρίφτη, στο χοντρό
 - Βάζουμε το αγγούρι σε ένα μπολ και το αφήνουμε να στραγγίσει
 - Προσθέτουμε αλάτι και 1 κουταλιά της σούπας ξύδι
 - Στίβουμε πολύ καλά το αγγούρι για να φύγουν όλα τα υγρά -Εδώ είναι το μυστικό
 - Βάζουμε το γιαούρτι σε μπολ, προσθέτουμε το αγγούρι και 2 κουταλιές ξύδι
 - Τρίβουμε το σκόρδο στον τρίφτη και το προσθέτουμε
 - 1 σκελίδα σκόρδο είναι το κλασικό -Αν θέλετε έντονη γεύση, βάλτε 2 ή 3 σκελίδες
 - Ψιλοκόβουμε τον άνηθο, τον προσθέτουμε στο γιαούρτι, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε
 - Δοκιμάστε λίγο -Ισως χρειάζεται κι άλλο ξύδι ή αλάτι
 - Ετοιμο! Διακοσμήστε με λίγο ελαιόλαδο, άνιθο κλπ.
 
    Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
  Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο