KKE: Πολύ επικίνδυνη εξέλιξη η επίθεση των ΗΠΑ στο Αφγανιστάν - iefimerida.gr

KKE: Πολύ επικίνδυνη εξέλιξη η επίθεση των ΗΠΑ στο Αφγανιστάν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Λίγες μέρες μετά τη Συρία, η νέα επίθεση των ΗΠΑ, αυτή τη φορά στο Αφγανιστάν και μάλιστα με την ισχυρότερη συμβατική βόμβα, συνιστά πολύ επικίνδυνη εξέλιξη, που φυσικά ξεπερνά την εκκαθάριση κάποιων θέσεων Τζιχαντιστών».

Αυτό είναι το πρώτο σχόλιο του ΚΚΕ στην επίθεση που εξαπέλυσαν οι ΗΠΑ στο Αφγανιστάν και συνεχίζει. «Μπροστά σ’ αυτό το σκηνικό η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ αναλαμβάνει τεράστιες ευθύνες, γιατί συμμετέχει ποικιλοτρόπως στους σχεδιασμούς των ΗΠΑ – ΝΑΤΟ στην περιοχή, ενώ μόλις πρόσφατα συμφώνησε για την επέκταση της στρατιωτικής βάσης της Σούδας.

Απαιτείται λαϊκή επαγρύπνηση, καταδίκη των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων και οργάνωση της πάλης για την απεμπλοκή της Ελλάδας από τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς, απαιτώντας κλείσιμο όλων των Αμερικανο - ΝΑΤΟϊκών βάσεων στην Ελλάδα και την έξοδο από το ΝΑΤΟ».
(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΚΕ ΗΠΑ Αφγανιστάν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ