ΠΑΟ και ΑΕΚ το προβάδισμα για τον τελικό της 6ης Μαΐου - iefimerida.gr

ΠΑΟ και ΑΕΚ το προβάδισμα για τον τελικό της 6ης Μαΐου

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι πρώτοι ημιτελικοί του Κυπέλλου Ελλάδος διεξήχθησαν και ανέδειξαν δύο μεγάλα φαβορί ενόψει των ρεβάνς.

Ο Παναθηναϊκός με το «καθαρό» 2-0 επί του ΠΑΟΚ στην Λεωφόρο πάει στην Τούμπα την Πέμπτη 27 Απριλίου για να το υπερασπιστεί και να περάσει στον τελικό. Αντιθέτως, η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα επιχειρήσει με τη δύναμη της έδρας να κάνει την μεγάλη ανατροπή.

Χθες η ΑΕΚ πέτυχε ένα σπουδαίο διπλό στο Καραϊσκάκη (μετά από 7 χρόνια!) και στην ρεβάνς του ΟΑΚΑ την Τετάρτη 26 Απριλίου, έχει «όπλο» το 1-2 και θέλει ουσιαστικά δύο αποτελέσματα (νίκη ή ισοπαλία) για να αγωνιστεί και φέτος στον τελικό και να υπερασπιστεί το περσινό τρόπαιο. Ο ΟΣΦΠ δεδομένα θέλει νίκη αν θέλει να βρίσκεται αυτός στον τελικό και φέτος.

Να θυμίσουμε ότι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος θα διεξαχθεί το Σάββατο 6 Μαΐου και αν δεν βρίσκεται ο ΠΑΟΚ στον τελικό, τότε αναμένεται να διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ