Ξέφυγε από τα κλισέ -Διακόσμησε διαφορετικά το πασχαλινό τραπέζι - iefimerida.gr

Ξέφυγε από τα κλισέ -Διακόσμησε διαφορετικά το πασχαλινό τραπέζι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χαρούμενο και πολύχρωμο χωρίς να είναι κιτς.

Βρισκόμαστε μια ανάσα πριν από την Ανάσταση και η ελληνική παράδοση θέλει το πασχαλινό τραπέζι πλούσιο σε λιχουδιές της περιόδου, αλλά και στολισμένο από άκρη σε άκρη με την τυπική διακόσμηση με τα κόκκινα αυγά, τα λαγουδάκια και τα ζωηρά χρώματα.

Αν όμως έχετε βαρεθεί αυτή την εκδοχή του ή δεν έχετε ακόμα αποφασίσει πώς θα το «ντύσετε» για να το κάνετε ακόμα πιο όμορφο, ελκυστικό και εορταστικό για τους καλεσμένους σας, υπάρχει μια εναλλακτική πρόταση, καθόλου εξεζητημένη, που ξεφεύγει από τα δεδομένα, διατηρεί την κομψότητα και δίνει στιλ, χωρίς υπερβολές.

Την ιδέα εμπνεύστηκε ένα ζευγάρι Ελλήνων που ζουν στην Ατλάντα της Τζόρτζια, που θέλησε να γιορτάσει παραδοσιακά το Πάσχα με ένα διαφορετικό τρόπο, δίνοντας προσοχή στις λεπτομέρειες της γιορτής και συνδυάζοντας τη σύγχρονη αισθητική με το παραδοσιακό στοιχείο.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ