Eνταση στο Καραϊσκάκη με οπαδούς του Ολυμπιακού και την Αστυνομία - Καταγγελίες ότι χτυπήθηκε ο Καπίνο - iefimerida.gr

Eνταση στο Καραϊσκάκη με οπαδούς του Ολυμπιακού και την Αστυνομία - Καταγγελίες ότι χτυπήθηκε ο Καπίνο

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά το τέλος του ντέρμπι μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη, σημειώθηκε μεγάλη ένταση ανάμεσα στους φίλους του ΟΣΦΠ και τις δυνάμεις της Αστυνομίας.

Μάλιστα έγινε και χρήση χημικών από τα ΜΑΤ και επεισόδια στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου.

Επίσης, θύμα επίθεσης από αστυνομικό φέρεται να έπεσε ο Στέφανος Καπίνο, όπως υποστήριξε ο Κώστας Καραπαπάς. Ο γκολκίπερ των «ερυθρόλευκων» δέχτηκε χτύπημα από άνθρωπο των ΜΑΤ, ενώ υπάρχουν καταγγελίες πως χτυπήθηκαν και κάποια άλλα μέλη της αποστολής του Ολυμπιακού. Ανάμεσά τους ήταν οι Ανδρούτσος και Νικολάου, όπως και ένας φροντιστής που είχε αίματα στο πρόσωπο. Μάλιστα όπως έγινε γνωστό θα κατατεθούν μηνύσεις σε βάρος των υπευθύνων. Οι λόγοι που συνέβη αυτό δεν έχουν γίνει γνωστοί, αλλά κάποιοι μιλούν για ένταση που υπήρξε στα αποδυτήρια με αποτέλεσμα να χτυπηθεί ο Καπίνο και κάποιοι άλλοι του τιμ των γηπεδούχων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ Καραΐσκάκη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ