10 επιλογές για να είσαι στιλάτη στην εκκλησία το Πάσχα (και μετά) - iefimerida.gr

10 επιλογές για να είσαι στιλάτη στην εκκλησία το Πάσχα (και μετά)

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί τα Χριστούγεννα να ήσουν στα μαγαζιά με τις ώρες προκειμένου να βρεις το τέλειο, αστραφτερό ρούχο που θα σε κάνει να λάμπεις στο Πρωτοχρονιάτικο πάρτι, αλλά η αλήθεια είναι πως τώρα το Πάσχα θα δυσκολευτείς περισσότερο για να διαλέξεις τι θα βάλεις.

Λίγο ο ανοιξιάτικος καιρός, λίγο το αεράκι (ειδικά αν είσαι στο χωριό) και λίγο το ότι δεν έχεις προλάβει να «κατεβάσεις» τα καλοκαιρινά, αλλά δεν θέλεις να βάλεις και χειμωνιάτικά... θα σε κάνουν να στέκεσαι μπροστά στην γκαρνταρόμπα σου και να μην ξέρεις τι να φορέσεις. Αυστηρό, girly, chic ή λιγο πιο σέξι στιλ;

Οι επιλογές είναι κυρίως δύο. Ή θα κινηθείς σε πιο safe χρώματα και συνδυασμούς, όπως το all time classic μαύρο (ή ακόμη καλύτερα το «παιχνίδι» του black & white), ή θα επενδύσεις σε ένα φανταχτερό, λίγο ανοιξιάτικο κομμάτι (με επικρατέστερα το κόκκινο χρώμα ή το floral).

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ