Survivor: Η Ελεονώρα Μελέτη «ανακρίνει» τον Χανταμπάκη, τον Πάνο και την Ειρήνη - Την Κυριακή του Πάσχα - iefimerida.gr

Survivor: Η Ελεονώρα Μελέτη «ανακρίνει» τον Χανταμπάκη, τον Πάνο και την Ειρήνη - Την Κυριακή του Πάσχα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το τελευταίο επεισόδιο του Survivor προβλήθηκε την Μεγάλη Τρίτη και είχε φυσικά ως μεγάλο γεγονός την αγωνία για την αποχώρηση ενός παίκτη από τους «Διάσημους» με τον Στέλιο Χανταμπάκη να είναι τελικά ο «εκλεκτός» του κοινού.

Σε όλη την υπόλοιπη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας δεν θα προβληθεί κάποιο επεισόδιο όμως την Κυριακή του Πάσχα στις 20:50 κάνει πρεμιέρα η νέα εκπομπή για το Survivor, την οποία θα παρουσιάζει η Ελεονώρα Μελέτη.

Η γνωστή παρουσιάστρια βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες στον Άγιο Δομίνικο προκειμένου να μπει στο κλίμα του παιχνιδιού και πλέον αναλαμβάνει ενεργό ρόλο.

Στην πρώτη εκπομπή μάλιστα, συζητά με τους Στέλιο Χανταμπάκη, Ειρήνη Κολιδά και Πάνο Αργιανίδη, οι οποίοι αποκαλύπτουν όσα δεν έδειξαν οι κάμερες.

Survivor: Η Ελεονώρα Μελέτη «ανακρίνει» τον Χανταμπάκη, τον Πάνο και την Ειρήνη - Την Κυριακή του Πάσχα  | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ