Champions League: Η Μονακό «τρομοκράτησε» ξανά το Ντόρτμουντ με νίκη 3-2 [εικόνα & βίντεο] - iefimerida.gr

Champions League: Η Μονακό «τρομοκράτησε» ξανά το Ντόρτμουντ με νίκη 3-2 [εικόνα & βίντεο]

Φωτογραφία: Twitter/Monaco
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H Μονακό δεν... καταλαβαίνει τίποτα και συνεχίζει την ευρωπαϊκή της πορεία.

Παίζοντας πάλι εκπληκτικό ποδόσφαιρο και με απόλυτο πρωταγωνιστή τον 18χρονο Κίλιαν Μπαπέ, η Μονακό του Λεονάρντο Ζαρντίμ άλωσε την έδρα της Μπορούσια Ντόρτμουντ (3-2) και έγινε το απόλυτο φαβορί για πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League.

Η Μονακό έχασε πέναλτι με τον Φαμπίνιο πριν ανοίξει το σκορ ο Εμ'Μπαπέ στο 21', πέναλτι που έκανε ο Παπασταθόπουλος, ενώ το 0-2 έγινε με αυτογκόλ του Σβεν Μπέντερ στο 35'.

Η Μπορούσια στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε να παίξει ποδόσφαιρο, μείωσε με τον Ντεμπελέ (57'), πληγώθηκε από το λάθος του Πίστσεκ που έφερε το 1-3 από τον Εμ'Μπαπέ (79') και τελικά μείωσε ξανά με τον Καγκάουα για το τελικό 2-3 στο 84'

TA ΓΚΟΛ

Φώναζαν το όνομα του Μπάρτα

Οι οπαδοί της Μπορούσια φώναζαν ρυθμικά το όνομα του Μαρκ Μπάρτρα, ο οποίος τραυματίστηκε στην επίθεση.

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός υποβλήθηκε σε επέμβαση στο χέρι και θα μείνει εκτός για αρκετές εβδομάδες. Ομως, αφού διάβασε τη σύνθεση της ομάδας, ο εκφωνητής του σταδίου έκανε κάτι ασυνήθιστο. Ανέφερε το όνομα παίκτη που δεν ήταν στην αποστολή. «Το νο5 μας, Μαρκ!», είπε και το κατάμεστο στάδιο άρχισε να φωνάζει το επίθετο του Μπάρτρα.

Αλλά και οι συμπαίκτες του τον τίμησαν. Στην προθέρμανση φορούσαν μπλούζες με το πρόσωπό του και το μήνυμα «Πολλή δύναμη -Είμαστε μαζί σου» γραμμένο στα ισπανικά.

Champions League: Η Μονακό «τρομοκράτησε» ξανά το Ντόρτμουντ με νίκη 3-2 [εικόνα & βίντεο] | iefimerida.gr 0


Φωτογραφία: AP/ Martin Meissner

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντόρτμουντ Μονακό Champions League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ