Βρήκαμε τα πιο γευστικά και μυρωδάτα τσουρέκια της Αθήνας -Μαστίχα, μαχλέπι και το αβγό στη μέση [εικόνες] - iefimerida.gr

Βρήκαμε τα πιο γευστικά και μυρωδάτα τσουρέκια της Αθήνας -Μαστίχα, μαχλέπι και το αβγό στη μέση [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί τα Χριστούγεννα να γίνεται μάχη για το ποιος είναι ο βασιλιάς του τραπεζιού, ωστόσο, το Πάσχα τα πράγματα είναι ξεκάθαρα με το τσουρέκι να κυριαρχεί στο τραπέζι μας.

Η αλήθεια είναι πως τρώγεται όλο τον χρόνο, παρόλο αυτά το Πάσχα έχει την τιμητική του, με τις περισσότερες νοικοκυρές να προτιμούν να το αγοράσουν από ζαχαροπλαστεία και φούρνους και όχι να το παρασκευάσουν οι ίδιες, καθώς η διαδικασία είναι άκρως μπελαλίδικη.

Γι’ αυτό, λοιπόν, ρωτήσαμε, μάθαμε, δοκιμάσαμε και σας έχουμε τα καλύτερα τσουρέκια της αγοράς. Εκείνα τα μοσχομυριστά με άρωμα μαστίχας και μαχλέπι που δεν έχουν αντίπαλο και σε κάνουν να θες να τα φας ολόκληρα.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τσουρέκια Αθήνα γευστικά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ