Έδωσε στην αφεντικίνα του να πιει νερό από την τουαλέτα - iefimerida.gr

Έδωσε στην αφεντικίνα του να πιει νερό από την τουαλέτα

Έδωσε στην αφεντικίνα του να πιει νερό από την τουαλέτα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένας 40χρονος Βρετανός ο Τζόναθαν Όλιβερ βρέθηκε κατηγορούμενος στο δικαστήριο, γιατί αποκαλύφθηκε πως έδωσε στην αφεντικίνα του να πιει νερό από την τουαλέτα.

Ο Τζόναθαν εργάζονταν ως σχεδιαστής τάφων στην εταιρεία της Άναμπελ Ράιαν, η οποία σχολίαζε αρνητικά τη δουλειά του. Μια μέρα ο Τζόναθαν δεν άντεξε άλλο την αρνητική κριτική και αποφάσισε να εκδικηθεί την Άναμπελ. Ο ίδιος ο Τζόναθαν στην απολογία του στο δικαστήριο ομολόγησε πως έκλεψε το θερμός της Άναμπελ και το γέμισε από την τουαλέτα. Η ίδια όταν ήπιε από το θερμός κατάλαβε ότι κάτι περίεργο είχε καταπιεί και άδειασε το θερμός. Ωστόσο η αστυνομία εντόπισε στα ίχνη του υγρού που είχαν απομείνει μέσα στο θερμός μια ουσία που χρησιμοποιούσε μόνο ο Τζόναθαν στην δουλειά του και έτσι άρχισαν να υποπτεύονται τον Τζόναθαν. Μάλιστα κατάφεραν αν εντοπίσουν και μια κούπα με την οποία ο Τζόναθαν είχε πάρει το νερό από την τουαλέτα για να γεμίσει το θερμός.

Οι γιατροί είπαν πως αν η Άναμπελ είχε καταπιεί μεγαλύτερη ποσότητα από το υγρό θα είχε αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα υγείας. Το δικαστήριο καταδίκασε τον Τζόναθαν σε 4 μήνες φυλάκισης με αναστολή και του επέβαλε πρόστιμο 250 λιρών, ενώ τον υποχρέωσε να προσφέρει στην Άναμπελ 150 ώωρες δωρεάν εργασίας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ