Ο εκπρόσωπος του Λ. Οίκου το παραδέχθηκε: Τα έκανα θάλασσα -Απογοήτευσα τον Πρόεδρο - iefimerida.gr

Ο εκπρόσωπος του Λ. Οίκου το παραδέχθηκε: Τα έκανα θάλασσα -Απογοήτευσα τον Πρόεδρο

Φωτογραφία: Evan Vucci/AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με απολογητική διάθεση και σε μία προσπάθειά του να περισώσει ό,τι απέμεινε μετά τη γκάφα του, ο εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου, Σόν Σπάισερ, δήλωσε ότι πικράθηκε σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο από τα σχόλια, τα οποία ο ο ίδιος προκάλεσε, μιλώντας για τον Χίτλερ και τον Άσαντ.

«Έκανα ένα σφάλμα. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να το πω. Ασχολήθηκα με ένα θέμα, που δεν έπρεπε και τα έκανα θάλασσα» είπε χαρακτηριστικά κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης σε μουσείο στην Ουάσιγκτον, ο Σον Σπάισερ.

«Ελπίζω ότι έδειξα πως κατανοώ τί έκανα και πως ζητάω τη συγχώρεση των πολιτών διότι τα έκανα θάλασσα» επανέλαβε σε μία προσπάθειά του να μην πάρει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις η γκάφα του, εδικά μετά τις απαιτήσεις πολλών, που από χθες ζητούν την άμεση παραίτησή του.

Τόνισε δε πως ο πρόεδρος Τραμπ «τις τελευταίες δύο εβδομάδες σημείωσε μια απίστευτη επιτυχία» κι ήταν καθήκον του να ενισχύσει αυτό το μήνυμα των όσων επιτεύχθηκαν.

Ωστόσο «απογοήτευσα τον πρόεδρο» δήλωσε καταβεβλημένος από το σάλο, που προκάλεσε ο ίδιος ο Σπάισερ.

Πηγή: ΑΠΕ


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τραμπ Σπάισερ Χίτλερ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ