Στο 1 δισ. θα φθάσουν οι αποζημιώσεις για το Costa Concordia - iefimerida.gr

Στο 1 δισ. θα φθάσουν οι αποζημιώσεις για το Costa Concordia

Στο 1 δισ. θα φθάσουν οι αποζημιώσεις για το Costa Concordia
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ένα δισεκατομμύριο ευρώ ενδέχεται να φθάσει το συνολικό ποσό της αποζημίωσης που θα δοθεί για τη τραγωδία του Concordia, σύμφωνα με στελέχη του τομέα των ασφαλιστικών εταιριών.

Αν στους ναυαγούς και το κράτος που θα υποβάλλουν αίτημα αποζημίωσης προστεθεί και η περιβαλλοντική καταστροφή, το κόστος για τους ασφαλιστες «δεν θα είναι πλέον αντιμετωπίσιμο», σύμφωνα με τα λεγόμενα ειδήμονα στον τομέα αποζημιώσεων και στο εργασιακό δίκαιο, στην Κοριέρα Ντέλα Σέρα.

Πάντως, 21 άτομα εξακολουθούν να αγνοούνται στο ναυάγιο καθώς οι έρευνες έχουν διακοπεί λόγω της κακοκαιρίας στην περιοχή.

Όσον αφορά στη δικαστική πορεία της υπόθεσης, η εισαγγελία του Γκροσέτο με ένσταση ζητά την επιστροφή του κυβερνήτη του πλοίου στη φυλακή. Παράλληλα συνεχίζονται οι ανακρίσεις μελών του πληρώματος και ιθυνόντων της πλοιοκτήτριας εταιρίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ