Το μήνυμα της Ντόρτμουντ κατά της τρομοκρατίας - Συγκινητικό κάλεσμα στον κόσμο - iefimerida.gr

Το μήνυμα της Ντόρτμουντ κατά της τρομοκρατίας - Συγκινητικό κάλεσμα στον κόσμο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρίσκεται για μια ακόμη φορά τη Γερμανία, έπειτα από τις εκρήξεις στο πούλμαν της Ντόρτμουντ. Το παιχνίδι του Champions League με την Μονακό θα διεξαχθεί απόψε στις 19:45 και η διοίκηση των Γερμανών έκανε ένα μοναδικό κάλεσμα στον κόσμο, κατά της τρομοκρατίας.

Δια στόματος του CEO Χανς Γιόακιμ-Βάτσκε, η Ντόρτμουντ πόσταρε στην επίσημη σελίδα της στο facebook ένα συγκινητικό μήνυμα για όσα συνέβησαν και για όσα θα ακολουθήσουν απόψε.

Χαρακτήρισε τη χθεσινοβραδινή επίθεση ως την πιο δύσκολη κατάσταση της ομάδας τις τελευταίες 10ετίες και κάλεσε τον κόσμο να δώσει το δικό του μήνυμα απέναντι στην τρομοκρατία.

Ομως το πιο χαρακτηριστικό, ήταν πως στο κάλεσμα αυτό, η διοίκηση της Ντόρτμουντ τόνισε πως απόψε η ομάδα θα παίξει για όλους, χρησιμοποιώντας το όνομα της μισητής (ποδοσφαιρικά) αντιπάλου Σάλκε αλλά και της ομάδας που κυριαρχεί στη Γερμανία, της Μπάγερν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η οικογένεια της Μπορούσια Ντόρτμουντ ήταν πάντα δυνατή, αν έπρεπε να ανταπεξέλθει σε δύσκολες καταστάσεις. Αυτή είναι ίσως η πιο δύσκολη κατάσταση των τελευταίων δεκαετιών. Και είμαι σίγουρος ότι όλοι μας ως Μπορούσια Ντόρτμουντ είμαστε τόσο δυνατοί και ενωμένοι όσο ποτέ άλλοτε!

Σήμερα δεν παίζουμε μόνο για εμάς. Παίζουμε για όλους. Για την Σάλκε, την Μπάγερν, για οποιονδήποτε. Θέλουμε να δείξουμε ότι η τρομοκρατία δεν θα επηρεάσει ποτέ τις πράξεις μας. Και φυσικά παίζουμε για τον Μαρκ Μπάρτρα που θέλει να δει την ομάδα του να νικά!

Ζητάμε απ' όλους της οπαδούς της Μπορούσια Ντόρτμουντ να σταθούν απόψε στο πλευρό της ομάδας μας για 90 λεπτά, γεμάτοι ενέργεια. Αυτή η ομάδα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα πρέπει να το ξεπεράσει και να προχωρήσει. Ας τη βοηθήσουμε όλοι, να σηκωθεί ψηλά!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ