Λήστευαν επώνυμους στην Ελλάδα και πήγαιναν στην Αλβανία για να ξοδέψουν μετρητά και να κάνουν βασιλικές διακοπές - iefimerida.gr

Λήστευαν επώνυμους στην Ελλάδα και πήγαιναν στην Αλβανία για να ξοδέψουν μετρητά και να κάνουν βασιλικές διακοπές

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θύματα της αδίστακτης σπείρας των Αλβανών κακοποιών είχαν πέσει πολύ επώνυμοι, όπως ο τραγουδιστής Νίκος Βέρτης, ο μουσικός παραγωγός Τόνυ Μαυρίδης, ο επιχειρηματίας Στηβ Κακέτσης και η ιδιοκτήτρια κέντρου αισθητικής Τέτα Καμπουρέλη.

Οπως διαπιστώθηκε από την έρευνα των Αρχών, οι Αλβανοί κακοποιοί, αφού πραγματοποίησαν τις ληστείες με λεία που εκτιμάται ότι αγγίζει το 1.000.0000 ευρώ, «δραπέτευσαν» για τη χώρα τους προκειμένου να κάνουν με τα χρήματα που είχαν αρπάξει βασιλικές διακοπές.

Οπως έδειξαν οι έρευνες, τα τέσσερα από τα μέλη της σπείρας διατηρούσαν λογαριασμούς στο Facebook. Αμέσως ζητήθηκε άρση απορρήτου και από τα όσα είχαν ανεβάσει οι δράστες από τον Νοέμβριο του 2016, μετά τα τελευταία χτυπήματά τους, αποδείχθηκε πως διέφυγαν στην Αλβανία, όπου έκαναν διακοπές ξοδεύοντας μετρητά που είχαν αποσπάσει από τα θύματά τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ληστές ληστεία επώνυμοι Αλβανοί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ