Το μυστήριο με τα μάτια της Ιβάνκα Τραμπ -Αλλού είναι καφέ και αλλού καταπράσινα [εικόνες] - iefimerida.gr

Το μυστήριο με τα μάτια της Ιβάνκα Τραμπ -Αλλού είναι καφέ και αλλού καταπράσινα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί να έχουν υπάρξει αρκετές φορές που η Ιβάνκα Τραμπ κλέβει την παράσταση από την Πρώτη Κυρία, τόσο με τις στιλιστικές της επιλογές, όσο και με τις πρωτοβουλίες της σε πολιτικά θέματα, αλλά απ΄ ότι φαίνεται έχει και η ίδια τις ιδιοτροπίες της.

Φαίνεται, λοιπόν, πως η Ιβάνκα δεν αγαπά τόσο πολύ το φυσικό χρώμα των ματιών της, μιας και σύμφωνα με την Daily Mail, η ίδια φοράει φακούς επαφής με... χρώμα.

Το μυστήριο με τα μάτια της Ιβάνκα Τραμπ -Αλλού είναι καφέ και αλλού καταπράσινα [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η απόδειξη πως η Ιβάνκα βάζει φακούς επαφής με άλλο χρώμα από το κανονικό της, έρχεται μέσα από μία σειρά φωτογραφιών, οι οποίες δείχνουν από την μία την ξανθιά καλλονή να έχει καστανά μάτια και από την άλλη καταπράσινα.

Το μυστήριο με τα μάτια της Ιβάνκα Τραμπ -Αλλού είναι καφέ και αλλού καταπράσινα [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Μπορεί βέβαια, η ίδια να μην έχει σχολιάσει το γεγονός πως από την μία... εμφάνιση στην άλλη, τα μάτια της είναι άλλο χρώμα, ωστόσο σύμφωνα με άτομο από τον Λευκό Οίκο, η ίδια αγαπάει τις αλλαγές, ειδικά τώρα που έχει γίνει σύμβουλος του πατέρας της.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, στο οποίο φαίνεται πως η Ιβάνκα φοράει χρωματιστούς φακούς επαφής είναι από την μία οι «ματιές» που έριχνε στον Τζάστιν Τριντό όταν ο Πρωθυπουργός του Καναδά είχε επισκεφτεί τον Λευκό Οίκο (και όπου η κόρη του Τραμπ είχε καστανά μάτια) και από την άλλη η εμφάνισή της στο Μet Gala το 2016, όπου τα μάτια της ήταν πράσινο (ρουμπινί) χρώμα.

(Καστανά)

Το μυστήριο με τα μάτια της Ιβάνκα Τραμπ -Αλλού είναι καφέ και αλλού καταπράσινα [εικόνες] | iefimerida.gr 2

(Πράσινα)

Το μυστήριο με τα μάτια της Ιβάνκα Τραμπ -Αλλού είναι καφέ και αλλού καταπράσινα [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Ωστόσο, η αλλαγή στα μάτια της δεν έγινε τώρα διακριτή, καθώς το περιοδικό Esquire είχε προσέξει την διαφορά στο πρόσωπο της από το 2016, όπου η ίδια εμφανίστηκε σε δύο τηλεοπτικές εκπομπές με διαφορά τριών μηνών έχοντας άλλοτε πράσινο κι άλλοτε καστανό χρώμα στα μάτια.

Το μυστήριο με τα μάτια της Ιβάνκα Τραμπ -Αλλού είναι καφέ και αλλού καταπράσινα [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Το μυστήριο με τα μάτια της Ιβάνκα Τραμπ -Αλλού είναι καφέ και αλλού καταπράσινα [εικόνες] | iefimerida.gr 5

Φωτογραφίες: ΑP/ Shutterstock

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ιβάνκα μάτια εμφάνιση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ