Παπασταθόπουλος: Είμαστε καλά σωματικά, αλλά φοβισμένοι - iefimerida.gr

Παπασταθόπουλος: Είμαστε καλά σωματικά, αλλά φοβισμένοι

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καλά στην υγεία του είναι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μετά τις εκρήξεις που σημειώθηκαν δίπλα στο πούλμαν της Ντόρτμουντ στο δρόμο προς το γήπεδο για το ματς με τη Μονακό.

Ο διεθνής Ελληνας αμυντικός της γερμανικής ομάδας, παραμένει ψύχραιμος παρά το αρχικό σοκ, ωστόσο όπως ενημέρωσε αυτή την ώρα στη Γερμανία επικρατεί πανικός με τις αστυνομικές δυνάμεις να βρίσκονται σε επιφυλακή για τυχόν τρομοκρατικό χτύπημα.

Ο «Πάπα» μάλιστα έχει ήδη επικοινωνήσει και με τους δικούς του ανθρώπους ούτως ώστε να τους καθησυχάσει για το γεγονός ότι δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα μετά το συμβάν.

«Είμαστε καλά στην υγεία μας σωματικά, αλλά όχι ψυχολογικά. Είμαστε φοβισμένοι και σοκαρισμένοι. Είναι δύσκολη η κατάσταση» ήταν η λιτή δήλωση του διεθνή κεντρικού αμυντικού στην COSMOTE TV.

Ο Μαρκ Μπάρτρα τραυματίστηκε στο μπράτσο εξαιτίας των θραυσμάτων από τα τζάμια του πούλμαν και βρίσκεται στο νοσοκομείο, χωρίς ωστόσο να πρόκειται για κάτι σοβαρό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ