Αγριο κράξιμο στην Ιβάνκα επειδή έπεισε τον Τραμπ να επιτεθεί στη Συρία -Μια σχεδιάστρια τσαντών κρίνει τη στρατιωτική στρατηγική - iefimerida.gr

Αγριο κράξιμο στην Ιβάνκα επειδή έπεισε τον Τραμπ να επιτεθεί στη Συρία -Μια σχεδιάστρια τσαντών κρίνει τη στρατιωτική στρατηγική

Φωτογραφία: AP/ Andrew Harnik
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σφοδρά «πυρά» δέχεται η Ιβάνκα Τραμπ στα social media, έπειτα από την αποκάλυψη ότι έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απόφαση του Αμερικανού προέδρου να εξαπολύσει πυραυλική επίθεση στη Συρία.

Ο ίδιος της ο αδελφός επιβεβαίωσε ουσιαστικά την πληροφορία που είχαν γράψει τα διεθνή ΜΜΕ τις προηγούμενες ημέρες. «Η Ιβάνκα είναι μητέρα τριών παιδιών και έχει επιρροή. Είμαι σίγουρος ότι είπε ''Ακούστε, αυτά είναι απαίσια''. Ο πατέρας μου ενεργεί σε στιγμές σαν κι αυτή», είπε ο Ερικ Τραμπ σε συνέντευξη στην Daily Telegraph που δημοσιεύθηκε την Τρίτη.

Αυτό ήταν αρκετό για να χλευάσουν πολλοί το γεγονός ότι η κόρη του προέδρου συνέβαλε σε μία τόσο σημαντική απόφαση. Οι ΗΠΑ «χτύπησαν» με πυραύλους αεροπορική βάση στη Συρία, ως αντίποινα για την επίθεση με χημικά που έγινε στην επαρχία Ιντλίμπ την προηγούμενη εβδομάδα, για την οποία κατηγορούν το καθεστώς Ασαντ.

Οι περισσότεροι εξέφραζαν την έκπληξη και την οργή τους για το γεγονός ότι η Ιβάνκα Τραμπ, η οποία έχει εταιρεία μόδας και εργάζεται στις επιχειρήσεις της οικογένειας, έπαιξε ρόλο σε κάτι τόσο σημαντικό. Το People συγκέντρωσε κάποιες από αυτές τις αντιδράσεις.

«Τέλεια. Μία μέτρια σχεδιάστρια τσάντας καθοδηγεί τώρα την αμερικανική στρατιωτική στρατηγική», έγραψε κάποιος στο Twitter.

Oh, cool. A mediocre handbag designer is now guiding US military strategy https://t.co/TCQ0q9Zlrp

«Είναι βετεράνος στον πόλεμο της κλοπής ξένων ιδεών για τσάντες και παπούτσια και έχει πολλές γνώσεις στρατηγικής να προσφέρει», ήταν το ειρωνικό σχόλιο άλλου χρήστη του Twitter.

Well she IS a veteran of the handbag and shoe theft of others' ideas wars & has a lot of strategic insight to offer https://t.co/1uYwCsIrNU

«Επιβεβαιώθηκε. Η απόφαση για την επίθεση στη Συρία επηρεάστηκε από... τον Χένρι Κίσινγκερ με εταιρεία μόδας;», ανέφερε άλλη κυνική ανάρτηση. «Η Ιβάνκα ήταν σχεδιάστρια μόδας και μάνατζερ ξενοδοχείου μέχρι πριν από 2,5 μήνες. Τι ακριβώς ξέρει για τη Συρία;», αναρωτιόνταν άλλος.

CONFIRMED: Decision to attack Syria influenced by...Henry Kissinger with a fashion line? https://t.co/OuLLxxlqiQ

Ivanka was a fashion designer and hotel manager until literally a 2.5 months ago. What EXACTLY does she know about Syria?

«Η Ιβάνκα ήδη σχεδιάζει να χτίσει ζαχαροπλαστείο στη Συρία εκεί όπου ήταν η αεροπορική βάση» σχολίασε κάποιος, ενώ ένας χρήστης του Twitter παρομοίασε την Ιβάνκα Τραμπ με ένα κακομαθημένο κορίτσι που λέει «Δεν με νοιάζει πώς, το θέλω τώρα».

Ivanka is already making plans to build a sweat shop in Syria where that airport still 1/2 way stands.

#MT @brittanyherself
Eric Trump says Ivanka swayed #45 to bomb Syria? Where have I seen something like this before? pic.twitter.com/UM5jzcBm4R

«Λυπημένη και εξοργισμένη με τις εικόνες από τη Συρία έπειτα από την αποτρόπαια επίθεση με χημικά», είχε γράψει η Ιβάνκα Τραμπ στο Twitter μία ημέρα μετά το μακελειό.

Heartbroken and outraged by the images coming out of Syria following the atrocious chemical attack yesterday.

Και όπως παρατήρησε κάποιος, «Αν είναι αλήθεια, η Χίλαρι είχε δίκιο. Ο Τραμπ μπορεί πράγματι να ξεκινήσει πόλεμος βασιζόμενος σε ένα tweet», κάνοντας αναφορά σε κάτι που είχε πει αρκετές φορές προεκλογικά η Κλίντον.

If this is true, Hillary was right. Trump could really start a war based on a tweet. https://t.co/NfzrdZjxmg

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ιβάνκα Τραμπ Συρία Ερικ Τραμπ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ