Ανοιξε ο δρόμος για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ – Ψηφίστηκε η τροπολογία στη Βουλή - iefimerida.gr

Ανοιξε ο δρόμος για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ – Ψηφίστηκε η τροπολογία στη Βουλή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Κοινοβούλιο υπερψήφισε σήμερα την τροπολογία με την οποία ανοίγει ο δρόμος για την άδεια του νέου γηπέδου της ΑΕΚ.

Χαμόγελα σήμερα στην Ενωση καθώς έγινε το πιο καθοριστικό βήμα ώστε να πάρουν οι άνθρωποι της «ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924» στα χέρια τους την οικοδοκομική άδεια και να ξεκινήσουν τα έργα για το νέο γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Το ελληνικό κοινοβούλιο υπερψήφισε την τροπολογία (Τροποποιήσεις διατάξεων της δασικής νομοθεσίας και άλλες διατάξεις) μέσω της οποίας παρακάμπτεται Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας και μάλιστα με θετική ψήφο από όλα τα κόμματα (εκτός ΚΚΕ). Πλέον, η οικοδομική άδεια αναμένεται τον Ιούνιο, τότε που θα αρχίσουν και τα πρώτα έργα στο οικόπεδο της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ.

Στην ΑΕΚ όχι μόνο βλέπουν πως πλέον μπαίνουν στην τελική ευθεία προκειμένου να ξεκινήσει το έργο της κατασκευής του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Αλλά αισθάνονται και δικαιωμένοι από το γεγονός πως η τροπολογία ψηφίστηκε απ’ όλα τα κόμματα (πλην του ΚΚΕ που όμως καταψήφισε ολόκληρο το νομοσχέδιο έτσι κι αλλιώς και οι λόγοι δεν αφορούν την ΑΕΚ και το γήπεδο). Και προφανώς στην ΑΕΚ θεωρούν, πως αυτή η ευρεία πλειοψηφία με την οποία πέρασε η τροπολογία, είναι και μια απάντηση προς πάσα κατεύθυνση. «Σύσσωμος σχεδόν ο πολιτικός κόσμος της χώρας αναγνώρισε το δίκαιο του αιτήματος της ΑΕΚ και δικαίωσε τις τεράστιες προσπάθειες που έχουν γίνει όλα αυτά τα χρόνια για το μεγάλο ονείρου του κόσμου της ομάδας μας» ήταν αυτά που έλεγαν αμέσως μετά το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, οι άνθρωποι της Ένωσης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ