8 τροφές που σε ξυπνούν σαν τον καφέ - iefimerida.gr

8 τροφές που σε ξυπνούν σαν τον καφέ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για πολλές από εμάς είναι το μαγικό μείγμα που μας κάνει να «ανοίξουμε» τα μάτια μας το πρωί και να ξεστομίσουμε την πρώτη λέξη, σε άλλες δίνει ενέργεια το μεσημέρι, όταν η πείνα και η κούραση αρχίζει και τις καταβάλλει και για μερικές είναι το «βραδινό ξυπνητήρι» που τις κάνει να αντέξουν λίγο ακόμη.

Μπορεί, λοιπόν, μερικές να μην συμφωνείτε, αλλά σίγουρα οι περισσότερες είστε πεπεισμένες πως χωρίς τον καφέ... η καθημερινότητα είναι ανυπόφορη.

Ωστόσο, σύμφωνα με την διατροφολόγο Χάρλει Στριτ υπάρχουν και τροφές που έχουν την ίδια «λειτουργία» με τον καφέ και σου δίνουν εξίσου αρκετή ενέργεια το πρωί.

Αν, λοιπόν, θέλεις να κάνεις μία καφε-αποτοξίνωση και δεν ξέρεις με τι να μπουστάρεις τον οργανισμό σου το πρωί που ξυπνάς, δοκίμασε κάποια (ή κάποιες) από τις παρακάτω τροφές.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ καφές ξύπνημα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ