Το πρωινό μιας Παριζιάνας -Γαλλίδα σεφ αποκαλύπτει τι τρώνε, πώς και γιατί δεν παχαίνουν - iefimerida.gr

Το πρωινό μιας Παριζιάνας -Γαλλίδα σεφ αποκαλύπτει τι τρώνε, πώς και γιατί δεν παχαίνουν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν ρωτήσεις μία Παριζιάνα τι είναι αυτό στο οποίο δεν μπορεί με τίποτα να αντισταθεί, θα σου απαντήσει (κοφτά): «Μα φυσικά το πρωινό».

Μπορεί να τρώνε πάντα βιαστικά, γιατί θα έχουν αργήσει για τη δουλειά, μπορεί τις περισσότερες φορές να παίρνουν κάτι «φουρνιστό», ή απλά μπορεί να τσιμπούν κάτι όπως περνάνε μπροστά από τον πύργο του Άιφελ... αλλά ποτέ δεν θα αρκεστούν σε ένα καφέ για πρωινό.

Και αυτό γιατί πολύ απλά, δεν μπορούν να αντισταθούν στο ζεστό, αφράτο, με φρέσκα υλικά... κρουασάν βουτύρου. Βέβαια, αν κάθε φορά που εσύ τρως ένα κρουασάν βουτύρου, έχεις τύψεις, τότε σίγουρα θα εκνευριστείς με το γεγονός ότι εκείνες τρώνε κάθε μέρα, αλλά έχουν τέλεια σιλουέτα.

Το μυστικό είναι στο ότι απ΄όλα τα γεύματα της ημέρας, δίνουν βάση κυρίως στο πρωινό τους και δεν τρώνε μεγάλες ποσότητες. Μπορεί δηλαδή να μην φάνε όλο το κρουασάν βουτύρου (που εσύ δύσκολα θα αντιστεκόσουν), αλλά ένα μικρό κομμάτι.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παρίσι Γαλλίδες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ