Ψητό στήθος κοτόπουλου: Τα τιπς των σεφ για να μη γίνεται σαν λάστιχο - iefimerida.gr

Ψητό στήθος κοτόπουλου: Τα τιπς των σεφ για να μη γίνεται σαν λάστιχο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στήθος κοτόπουλου. Το πιο diet κομμάτι του κοτόπουλου, πανεύκολο στην ετοιμασία και άκρως υγιεινό. Εξίσου, όμως, άνοστο. Πολύ άνοστο.

Αν μάλιστα δεν είναι και η μέρα σου είναι πιθανό εκτός από άνοστο να γίνει και σαν... πέτρα (στο ψήσιμο) και απλά να μην τρώγεται.

Σε κάθε περίπτωση, είτε πετυχημένα ψημένο είτε όχι, το στήθος κοτόπουλου σαν φαγητό εύκολα το βαριέσαι. Σε κουράζει, σε μπουχτίζει, δεν θέλεις να φας άλλο.

Επειδή, όμως, αποτελεί ένα πραγματικά αγαπημένο φαγητό, ποια είναι τα μυστικά εκείνα που θα το έκαναν τουλάχιστον καλοψημένο; Ζουμερό και όχι στεγνό σαν λάστιχο;

Οι σεφ έχουν πάλι την απάντηση:

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στήθος στήθος κοτόπουλο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ