ΠΑΟΚ: Με Πρίγιοβιτς στην αποστολή του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό - iefimerida.gr

ΠΑΟΚ: Με Πρίγιοβιτς στην αποστολή του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με χαμόγελα και μία σημαντική επιστροφή έρχεται ο ΠΑΟΚ στην Αθήνα για το αυριανό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο.

αι αυτό γιατί ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς επιστρέφει στην αποστολή του «δικεφάλου του βορρά» μετά τον πρόσφατο τραυματισμό του. Ο Σέρβος επιθετικός έκανε κανονικά προπονήσεις το τελευταίο διάστημα, είναι μια χαρά κι ως εκ τούτου ο Βλάνταν Ίβιτς τον πήρε μαζί του για το αυριανό ματς στη Λεωφόρο. Από 'κει και πέρα, ευχάριστα ήταν τα νέα και για τον Φερνάντο Βαρέλα. Ο αμυντικός των Θεσσαλονικέων έβγαλε όλο το πρόγραμμα, δεν αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και συμπεριλήφθη στους «εκλεκτούς» του Σέρβου τεχνικού του.

Η 20μελής αποστολή αποτελείται από τους: Γλύκο, Σιαμπάνη, Μάτος, Κίτσιου, Λέοβατς, Μαλεζά, Κρέσπο, Βαρέλα, Σάκχοφ, Τσίμιροτ, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Πέλκα, Ουάρντα, Ενρίκε, Κάμπος, Ματθαίου, Αθανασιάδη, Κουλούρη, Πρίγιοβιτς .

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ