Τι αμοιβές παίρνουν τα στελέχη της ΕΥΔΑΠ - iefimerida.gr

Τι αμοιβές παίρνουν τα στελέχη της ΕΥΔΑΠ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η περίοδος των ανακοινώσεων των οικονομικών αποτελεσμάτων των επιχειρήσεων δεν έχει ενδιαφέρον μόνο για την πορεία των μεγεθών τους, την κερδοφορία τους, αλλά και για άλλες σημαντικές χρηματοοικονομικές παραμέτρους.

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα χρηματικά πόσα που παίρνουν οι CEOs και τα στελέχη των εισηγμένων του Ελληνικού Χρηματιστηρίου, όπως η διοίκηση της ΕΥΔΑΠ. Συγκεκριμένα ο διευθύνων σύμβουλους Γιάννης Μπενίσης, ο οποίος είναι από τους λιγότερο καλοπληρωμένους CEOs.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που κυκλοφορούν στα media και προέρχονται από επεξεργασία αναλυτών, σε εταιρείες του ευρύτερου δημόσιου τομέα ή σε ομίλους όπου υπάρχει συμμετοχή δημοσίου, αναφορικά με το κομμάτι συναλλαγές & αμοιβές διευθυντικών στελεχών & μελών της διοίκησης 2016. Η διοίκηση της ΕΥΔΑΠ εμφανίζεται ως η «πιο χρηστή» σε θέματα οικονομικής διαχείρισης με το νούμερο να φτάνει στις μόλις 195.000 ευρώ. Ενδεικτικό είναι πως τα αντίστοιχα νούμερα στη ΔΕΗ ανέρχονται σε πάνω από 1,5 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ