Οι τοπ 10 εθνικότητες τουριστών που θα προτιμήσουν την Ελλάδα για το Πάσχα - iefimerida.gr

Οι τοπ 10 εθνικότητες τουριστών που θα προτιμήσουν την Ελλάδα για το Πάσχα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Αθήνα είναι ο ελληνικός προορισμός που θα προτιμηθεί κατά κόρον από τους ξένους τουρίστες το φετινό Πάσχα, με επτά από τις top δέκα εθνικότητες που θα επισκεφτούν τη χώρα μας να προτιμούν την πρωτεύουσα.

Ερευνα της trivago, με βάση τις αναζητήσεις, για τις προτιμήσεις των επισκεπτών της χώρας, αναδεικνύει τους Ιταλούς ως τους πιο «φαν» για το ελληνικό Πάσχα. Πιο συγκεκριμένα, η Αθήνα προτιμήθηκε από τους Ιταλούς και τους Γάλλους, που βρίσκονται στις δύο πρώτες θέσεις της λίστας, ακολουθούμενοι από τους Σουηδούς στην τέταρτη, τους Ρουμάνους στην έκτη, τους Αυστριακούς στην όγδοη, και τους Βέλγους στην δέκατη.

Οι τοπ 10 εθνικότητες τουριστών που θα προτιμήσουν την Ελλάδα για το Πάσχα | iefimerida.gr 0

Την μεγαλύτερη μέση προτιμώμενη τιμή για την Αθήνα είχαν οι Δανοί, στα 130 ευρώ, οι οποίοι βρίσκονται στην ένατη θέση της σχετικής λίστας.

Οι τοπ 10 εθνικότητες τουριστών που θα προτιμήσουν την Ελλάδα για το Πάσχα | iefimerida.gr 1

Οι Ισραηλινοί προτίμησαν την Κρήτη, με την μέση προτιμώμενη τιμή να είναι 181 ευρώ, ενώ οι Ελβετοί προτίμησαν την Σαντορίνη, με την μέση προτιμώμενη τιμή να διαμορφώνεται στα 207 ευρώ. Τέλος οι Σέρβοι, οι οποίοι βρίσκονται στην πέμπτη θέση της λίστας προτίμησαν την Θεσσαλονίκη.

Οι τοπ 10 εθνικότητες τουριστών που θα προτιμήσουν την Ελλάδα για το Πάσχα | iefimerida.gr 2

Τα δεδομένα της συγκεκριμένης έρευνας της trivago, προκύπτουν από αναζητήσεις που έγιναν στην www.trivago.gr μεταξύ 19ης Ιανουαρίου 2017 και 11ης Μαρτίου 2017 για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από 13 και 17 Απριλίου 2017, αλλά και από τις αναζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν μεταξύ της 1ης Ιανουαρίου 2016 έως της 31ης Μαρτίου 2016 για ταξίδια που πραγματοποιήθηκαν μεταξύ 28 Απριλίου και 2 Μαΐου, 2016. Στον πίνακα φαίνονται αναλυτικά οι προτιμήσεις ανά εθνικότητα, οι ελληνικές πόλεις που επέλεξε η πλειοψηφία, καθώς και η μέση προτιμώμενη τιμή του κάθε προορισμού.

Οι τοπ 10 εθνικότητες τουριστών που θα προτιμήσουν την Ελλάδα για το Πάσχα | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πάσχα διακοπές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ