To Champions League στις φλόγες – Ξεκινά η προημιτελική φάση - iefimerida.gr

To Champions League στις φλόγες – Ξεκινά η προημιτελική φάση

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά από ένα διάλειμμα σχεδόν 20 ημερών, το Champions League επιστρέφει και πλέον μπαίνει στην τελική του ευθεία.

Απόψε ξεκινά η μάχη των προημιτελικών. Στην Γερμανία, η Ντόρτμουντ υποδέχεται την Μονακό ενώ στην Ιταλία, η Γιουβέντους κοντράρεται με την Μπαρτσελόνα.

Στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ» η Ντόρτμουντ μετά την πρόκριση επί της Μπενφίκα στη φάση των «16» θα επιδιώξει να αφήσει εκτός θεσμού την Μονακό.

Με έδρα στην οποία λυγίζουν οι περισσότεροι, οι Γερμανοί έχουν μόνο μια ήττα στα τελευταία 12 ευρωπαϊκά παιχνίδια τους και ο Τούχελ θα γνωρίζει την τελευταία στιγμή αν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ρόις.

Από την πλευρά τους οι Γάλλοι, με οδηγό την μεγάλη πρόκριση επί της Μάντσεστερ Σίτι, θέλουν να κάνουνε μια ακόμη υπέρβαση. Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ θα στερηθεί τον τιμωρημένο Μπακαγιόκο όμως οι Μονεγάσκοι διατηρούν πολύ καλή παράδοση επί γερμανικού εδάφους με 4 νίκες σε 9 ματς.

Πιθανές Συνθέσεις
Ντόρτμουντ: Μπούρκι- Πίστσεκ, Παπασταθόπουλος, Μπάρτρα – Βάιγκλ, Γκερέιρο - Σμέλτζερ, Ντεμπελέ, Καγκάβα, Πούλισιτς, Ομπαμεγιάνγκ
Μονακό:Σούμπασιτς – Ζέμερσον, Γκλικ, Μεντί, Τουρέ - Μουτίνιο, Φαμπίνιο, Λεμάρ, Σίλβα - Εμπαπέ, Φαλκάο

Αναβίωση του τελικού του 2015

Το μεγάλο παιχνίδι της ημέρας φυσικά διεξάγεται στο Τορίνο, εκεί όπου η Γιουβέντους υποδέχεται την Μπαρτσελόνα, σε μια επανάληψη του τελικού του 2015.

Τότε, οι Καταλανοί είχαν επικρατήσει με σκορ 3-1 και είχαν κατακτήσει το τρόπαιο, με την Γιούβε να ψάχνει σήμερα μια άτυπη ρεβάνς.

Η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι είναι ισχυρή στην έδρας της και το έργο της Μπαρτσελόνα μόνο εύκολο δεν θα είναι. Οι Ιταλοί δεν έχουν να αντιμετωπίσουν κάποια σημαντική απουσία ενώ ο Ενρίκε δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Μπουσκέτς.

Πιθανές Συνθέσεις
Γιουβέντους:Μπουφόν – Αλβες, Μπονούτσι, Κιελίνι, Σάντρο – Πιάνιτς, Κεντίρα – Κουαδράδο, Ντιμπάλα, Μάντζουκιτς - Ιγουαϊν
Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν – Ρομπέρτο, Πικέ, Ουμτιτί, Αλμπα – Ράκιτιτς, Μαστσεράνο, Ινιέστα – Μέσι, Σουάρες, Νέιμαρ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ