Hyundai: Νέο πλαίσιο για ηλεκτρικά μοντέλα - iefimerida.gr

Hyundai: Νέο πλαίσιο για ηλεκτρικά μοντέλα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πρώτο της πλαίσιο, εξαρχής σχεδιασμένο για ηλεκτρικά μοντέλα, εξελίσσει η Hyundai, στοχεύοντας σε μία ανταγωνιστική γκάμα EV (Electric Vehicles) στο μέλλον.

Η χρήση μίας τέτοιας βάσης εξασφαλίζει σοβαρά πλεονεκτήματα ευελιξίας και απόδοσης απέναντι σε άλλες προτάσεις, που βασίζονται σε πλαίσια συμβατικής τεχνολογίας και από τη στιγμή που η κορεάτικη εταιρεία θα αναπτύξει τη γκάμα των ηλεκτρικών της μοντέλων η κίνησή της αυτή ήταν και λογική και αναμενόμενη.

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της Hyundai Motor Lee Ki-Sang τα ηλεκτρικά οχήματα των μικρότερων κατηγοριών θα μπορούν χάρη σε αυτή να ξεπερνούν σε αυτονομία τα 300 χιλιόμετρα ανά φόρτιση και έτσι να είναι πιο ανταγωνιστικά. Ο ίδιος μάλιστα αναμένει μέχρι το 2025 η ζήτηση των EV να έχει φτάσει στο 10% των συνολικών πωλήσεων παγκοσμίως, από 1% που είναι τώρα.
Αναφορικά με το πλαίσιο, δεν πρόκειται να έχει ολοκληρωθεί πριν από το 2018, οπότε τόσο η Hyundai, όσο και η Kia θα συνεχίσουν βραχυπρόθεσμα την παραγωγή ηλεκτρικών οχημάτων χρησιμοποιώντας συμβατικά πλαίσια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ