Απίστευτο: Ξυλοκόπησαν και πήραν σηκωτό επιβάτη από το αεροπλάνο επειδή δεν... χωρούσε [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Απίστευτο: Ξυλοκόπησαν και πήραν σηκωτό επιβάτη από το αεροπλάνο επειδή δεν... χωρούσε [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα σοκαριστικό βίντεο κάνει τον γύρο του κόσμου όπου δείχνει έναν αστυνομικό να χτυπάει, να σπρώχνει και μετά να σέρνει έναν ανυποψίαστο επιβάτη από την θέση του, επειδή οι κρατήσεις ήταν υπεράριθμες στην πτήση από το Σικάγο στο Λουίσβιλ.

Συγκεκριμένα, στην πτήση έπρεπε να επιβιβαστεί και μέρος του προσωπικού της αεροπορικής εταιρίας, με αποτέλεσμα κάποιοι να πρέπει να πετάξουν με άλλο αεροπλάνο. Ωστόσο, επειδή κανείς δεν προσφέρθηκε να κάνει κάτι τέτοιο, ο αστυνομικός επέλεξε με τον ζόρι τον άνδρα, τον οποίο όχι μόνο πήρε σηκωτό από το αεροπλάνο, αλλά τον χτύπησε με δύναμη στο πρόσωπό του.

Απίστευτο: Ξυλοκόπησαν και πήραν σηκωτό επιβάτη από το αεροπλάνο επειδή δεν... χωρούσε [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Ο άνδρας που ξυλοκοπήθηκε και σύρθηκε στο διάδρομο του αεροπλάνου ήταν μάλλον γιατρός και ταξίδευε από το Σικάγο στο Λούισβιλ για να επισκεφτεί έναν ασθενή.

Το θέμα πήρε μεγάλες διαστάσεις, κυρίως επειδή οι συνεπιβάτες του κατέγραψαν κάθε κίνηση του αστυνομικού, με αποτέλεσμα το Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού της αεροπορίας στο Σικάγο να ζητήσει δημόσια συγνώμη, αναφέροντας πως προφανώς δεν δέχεται τέτοιου είδους συμπεριφορά από τα μέλη της ασφάλειας του αεροδρομίου.

Μάλιστα, ένα δεύτερο βίντεο που δείχνει τον αστυνομικό να χτυπά τον άνδρα και να τον ματώνει στο πρόσωπο, την ώρα που εκείνος φώναζε σοκαρισμένος «Απλά σκοτώστε με», έκανε ακόμη και τον Διευθύνων Σύμβουλο του αεροδρομίου να απολογηθεί.

Απίστευτο: Ξυλοκόπησαν και πήραν σηκωτό επιβάτη από το αεροπλάνο επειδή δεν... χωρούσε [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1

«Αυτό είναι ένα συνταρακτικό γεγονός για όλους μας. Ζητώ συγνώμη για την ταλαιπωρία των επιβατών. Η ομάδα μας συνεργάζεται με τις αρχές για να εξακριβωθεί το τι ακριβώς έγινε. Θέλουμε επίσης να επικοινωνήσουμε άμεσα με τον συγκεκριμένο άνδρα, έτσι ώστε να επιλυθεί κάθε πρόβλημα» ανέφερε ο ίδιος.

Εκτός από τον άνδρα κι άλλοι επιβάτες δεν επιβιβάστηκαν στην συγκεκριμένη πτήση, καθώς δεν χωρούσαν, ενώ η αεροπορική εταιρία τους πρόσφερε 800 δολάρια για να ταξιδέψουν την επόμενη μέρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πτήση ασφάλεια άνδρας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ