Εργαστήρι στιχουργικής με τον Οδυσσέα Ιωάννου στα Public Κολωνακίου - iefimerida.gr

Εργαστήρι στιχουργικής με τον Οδυσσέα Ιωάννου στα Public Κολωνακίου

φωτογραφία αρχείου: eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Public Κολωνακίου μας προσκαλεί σε πρωτότυπα εργαστήρια στιχουργικής με τον Οδυσσέα Ιωάννου.

Το εργαστήρι απευθύνεται σε αρχάριους και σε προχωρημένους, ενώ περιλαμβάνει τεχνικές ασκήσεις (μέτρο, ομοιοκαταληξία, ρυθμική ανάγνωση) και ασκήσεις θεματολογίας.

Κατά την διάρκειά του, θα υπάρξουν καλεσμένοι (συνθέτες, στιχουργοί, τραγουδιστές) να καταθέσουν τις δικές τους εμπειρίες και να μιλήσουν για τον τρόπο δουλειάς τους.

Το εργαστήρι πραγματοποιείται σε εβδομαδιαία βάση κάθε Τετάρτη με ημερομηνία έναρξης την Τετάρτη 12 Απριλίου και ολοκληρώνεται στις 31 Μαΐου. Για τα εργαστήρια Απριλίου οι ημερομηνίες διεξαγωγής είναι: 5/4, 12/4, 19/4, 26/4

Κάθε συνάντηση έχει διάρκεια δυο ώρες (19:00-21:00).
Για τη συμμετοχή στο εργαστήρι στιχουργικής απαιτείται η αγορά μηνιαίου εισιτηρίου στο [tickets.public.gr]tickets.public.gr
Κόστος συμμετοχής: 60 ευρώ για τα μαθήματα του μήνα Απριλίου

Ο Οδυσσέας Ιωάννου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1967. Πέρασε από σχολείο, Πανεπιστήμιο, ωδείο, στρατό, για να καταλήξει στο ραδιόφωνο, κάνοντας καθημερινή εκπομπή επί 22 χρόνια, κάθε απόγευμα 6-8, στον 902 Αριστερά στα fm και στον ΜΕΛΩΔΙΑ 99.2, του οποίου υπήρξε διευθυντής από το 2000 έως το 2010.
Γράφει σε εφημερίδες και περιοδικά από το 1986. (Μουσική, Ένα, VOX, Ήχος, Μετρό, Μελωδία- αρχισυντάκτης-, Δίφωνο, Ριζοσπάστης, Αυγή, protagon, Καθημερινή, Ελευθεροτυπία).

Έχει εκδώσει πέντε βιβλία. (“Ζει το κορίτσι του fruit punch?” εκδ. Κέδρος, “Κέρματα” εκδόσεις Ιανός, “Ο Θάνος κι ο Μικρούτσικος- μία αυτοβιογραφία μέσα από 24 συναντήσεις”, εκδ. Πατάκη, “Δημήτρης Μητροπάνος- Χωρίς επίλογο”, από την Minos- Emi, “Το νερό να γίνεις” εκδ. Πατάκη.)

Έχει γράψει στίχους σε περίπου 200 τραγούδια, κυκλοφορώντας οκτώ προσωπικούς δίσκους – καθώς και τραγούδια για το θέατρο και τον κινηματογράφο- συνεργαζόμενος με τους σημαντικότερους Έλληνες συνθέτες και τραγουδιστές, από το 1992 μέχρι σήμερα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ