Μπουτάρης για εισβολή στο ΠΑΜΑΚ: Αυτό ήταν βία και όχι διαμαρτυρία - iefimerida.gr

Μπουτάρης για εισβολή στο ΠΑΜΑΚ: Αυτό ήταν βία και όχι διαμαρτυρία

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου ο Γιάννης Μπουτάρης αναφέρθηκε σην εισβολή αντιεξουσιαστών σε χώρο του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (ΠΑΜΑΚ), όπου διεξαγόταν εκδήλωση για τους μετανάστες.

«Δεν μπορούμε να ανεχόμαστε τέτοιου είδους παρεμβάσεις. Είναι άσυλο ιδεών και όχι άσυλο αναρχικών με μολότοφ», ανέφερε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης

Όπως είπε, «τα πανεπιστήμια είναι τεράστιο περιουσιακό στοιχείο για την πόλη», προσθέτοντας ότι «δεν μπορεί από εκεί να ξεκινούν καταστάσεις που δεν συνάδουν με τη λειτουργία τους».

Σύμφωνα με τον κ. Μπουτάρη, ο οποίος ζήτησε από το Σώμα να εκδώσει ψήφισμα κατά της συγκεκριμένης ενέργειας στο ΠΑΜΑΚ, «αυτό ήταν βία, δεν ήταν απλώς διαμαρτυρία».

«Είμαστε κατά της ανομίας και όχι ...αλά καρτ» τόνισε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Εντάξει», Σταύρος Καλαφάτης, προσθέτοντας πως «είμαστε αναφανδόν υπέρ της στήριξης του Ιδρύματος και του πρύτανη».

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΜΑΚ Θεσσαλονίκη Γιάννης Μπουτάρης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ