Νηστεύουμε αλλά δεν κάνουμε έκπτωση στη γεύση -Τα εστιατόρια με τα ωραιότερα θαλασσινά σε όλη την Αθήνα, 30 επιλογές - iefimerida.gr

Νηστεύουμε αλλά δεν κάνουμε έκπτωση στη γεύση -Τα εστιατόρια με τα ωραιότερα θαλασσινά σε όλη την Αθήνα, 30 επιλογές

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η τελευταία εβδομάδα της Σαρακοστής για τον περισσότερο κόσμο, είναι ισοδύναμη με εξόδους σε ψαροταβέρνες, εστιατόρια με θαλασσινά ή και σπιτικά νηστίσιμα πιάτα.

Ακόμη όμως κι αν δεν νηστεύετε αυτές τις ημέρες, οι γεύσεις που σερβίρονται στα παρακάτω μαγαζιά δεν πρόκειται να σας αφήσουν ασυγκίνητους... Από τα Βόρεια μέχρι τα Νότια Προάστεια και σε άλλες γωνιές της Αθήνας, η bovary.gr πήγε, δοκίμασε και σας προτείνει 30 μοναδικά εστιατόρια για να επισκεφτείτε τη Μεγάλη Εβδομάδα, εστιατόρια με ποικιλλία ψαρολιχουδιών και άλλων νηστίμων πιάτων που διακρίνονται για τη νοστιμιά τους.

Μπεμπέκα
Μια από τις παραδοσιακές ταβέρνες του Χαλανδρίου, που φημίζεται για τις σαρακοστιανές σπεσιαλιτέ του. Σπιτική ατμόσφαιρα, ένας υπέροχος κήπος με πορτοκαλιές και βασιλικούς και φαγητά μαμαδίστικα, που καλύπτουν όλα τα γούστα. Ο κατάλογος της Μπεμπέκας μπορεί να είναι μικρός, όμως γι’ αυτό όλα τα πιάτα της είναι φρέσκα και παρασκευάζονται αποκλειστικά από ελληνικά προϊόντα. Αυτή την εβδομάδα μπορείτε να βρείτε φρέσκο καλαμάρι σχάρας (500γρ), ταραμοσαλάτα χειροποίητη (λευκού ταραμά), γαριδομακαρονάδα με φρέσκιες γαρίδες σε κόκκινη σάλτσα, μπακαλιαρολουκουμάδες με επτανησιώτικη σκορδαλιά αλιάδα, φρέσκιες γαρίδες σαγανάκι, σαλάτα μαυρομάτικα με φρέσκα μυρωδικά και γίγαντες φουρνιστούς.

Τιμές: € 15 - 20

Νηστεύουμε αλλά δεν κάνουμε έκπτωση στη γεύση -Τα εστιατόρια με τα ωραιότερα θαλασσινά σε όλη την Αθήνα, 30 επιλογές | iefimerida.gr 0


Διονύσου 16, Χαλάνδρι,
Τηλ: 21 0685 4880

Δείτε τα υπόλοιπα 29 εστιατόρια στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νηστεία εστιατόρια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ