Οι «Big-4» του ελληνικού πρωταθλήματος στο γραφείο του υφυπουργού Αθλητισμού - iefimerida.gr

Οι «Big-4» του ελληνικού πρωταθλήματος στο γραφείο του υφυπουργού Αθλητισμού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μια σημαντική συνάντηση στις 15:00 ξεκινά η Μεγάλη Εβδομάδα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Οι δύο πρώτοι ημιτελικοί του Κυπέλλου μπορεί να ξεχωρίζουν, όμως η παρουσία των εκπροσώπων των τεσσάρων μεγάλων ελληνικών ομάδων στο γραφείο του Γιώργου Βασιλειάδη αποτελεί την πρώτη «μάχη».

Είναι η πρώτη φορά επί υφυπουργίας Βασιλειάδη που οι τέσσερις μεγάλοι θα δώσουν το «παρών» όλοι μαζί στο γραφείο του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη.

Ο Γιάννης Βρέντζος (Ολυμπιακός), ο Χρήστος Παναγόπουλος (Παναθηναϊκός), ο Μάκης Γκαγκάρσης (ΠΑΟΚ) και ο Μηνάς Λυσάνδρου (ΑΕΚ), θα συναντηθούν με τον Γιώργο Βασιλειάδη, ο οποίος ζήτησε να συζητήσει μαζί τους για όλα τα θέματα που απασχολούν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Στη συνάντηση δεν έχει διευκρινιστεί αν θα βρεθούν ο πρόεδρος του συνεταιρισμού της Super League, Γιώργος Στράτος και ο διευθύνων σύμβουλος Βασίλης Γκαγκάτσης, ενώ την Μεγάλη Τρίτη θα υπάρξει συνάντηση του Υφυπουργού με τη διοίκηση της ΕΠΟ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ