Δραματικό φινάλε για τον υποβιβασμό από τη Super League – Τέσσερις ομάδες κινδυνεύουν - iefimerida.gr

Δραματικό φινάλε για τον υποβιβασμό από τη Super League – Τέσσερις ομάδες κινδυνεύουν

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Βέροια έγινε και μαθηματικά η πρώτη ομάδα που υποβιβάζεται στο πρωτάθλημα της Football League μετά την ήττα της από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, αφήνοντας τέσσερις να μονομαχούν για μια θέση παραμονής στην κατηγορία.

Λεβαδειακός, Λάρισα, Ηρακλής και Αστέρας Τρίπολης θα παλέψουν στις δύο τελευταίες αγωνιστικές προκειμένου να αποφύγουν τον υποβιβασμό στην 2η κατηγορία.

Η κατάσταση αυτή την στιγμή είναι πιο δύσκολη για την ομάδα της Βοιωτίας, η οποία βρίσκεται στην προτελευταία θέση έχοντας 23 βαθμούς με Λάρισα και Ηρακλή να βρίσκονται μια θέση πιο ψηλά, στους 25.

Ο Αστέρας Τρίπολης δείχνει να είναι πιο ασφαλής έχοντας συγκεντρώσει 27 βαθμούς και ουσιαστικά όλα θα τελειώσουν για την ομάδα της Τρίπολης, αν ο Λεβαδειακός την επόμενη αγωνιστική ηττηθεί από την ΑΕΚ εντός έδρας.

Ο Λεβαδειακός πάντως ακόμη και αν νικήσει την ΑΕΚ, την τελευταία αγωνιστική έχει να αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη ενώ ο Ηρακλής υποδέχεται τον αδιάφορο Παναιτωλικό και την τελευταία αγωνιστική θα παίξει στην Τρίπολη με τον ίσως αδιάφορο Αστέρα.

Αναλυτικά τα επτά παιχνίδια των τεσσάρων ομάδων που μάχονται για την παραμονή.

29η Αγωνιστική
Ηρακλής - Παναιτωλικός
Λάρισα - Ξάνθη
Βέροια - Αστέρας Τρίπολης
Λεβαδειακός - ΑΕΚ

30η Αγωνιστική
Αστέρας Τρίπολης - Ηρακλής
Παναθηναϊκός - Λάρισα
Πανιώνιος - Λεβαδειακός

Η βαθμολογία στην «ουρά»

12.Αστέρας Τρίπολης 27 β.
13.Ηρακλής 25 β.
14.Λάρισα 25 β.
15.Λεβαδειακός 23 β.
16. Βέροια 19 β.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ