Νάντια Χαλαμανδάρη, πρίγκιπας Φερνάντο: Το love story μιας σύγχρονης σταχτοπούτας -Tι απαντούν στις φήμες για χωρισμό - iefimerida.gr

Νάντια Χαλαμανδάρη, πρίγκιπας Φερνάντο: Το love story μιας σύγχρονης σταχτοπούτας -Tι απαντούν στις φήμες για χωρισμό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα χρόνο πριν έσκαγε σαν βόμβα η ιστορία της σύγχρονης (Ελληνίδας) σταχτοπούτας. Η δημοσιογράφος Νάντια Χαλαμανδάρη ανέβηκε τα σκαλιά του... δημαρχείου με τον Ισπανό πρίγκιπα Φερνάντο Γκόμεζ Αθέμπο και λίγες ημέρες αργότερα κρατούσαν και στα χέρια τους τον καρπό του έρωτά τους.

Ο πρίγκιπας Φερνάντο, ο μικρότερος γιος της Ινφάντα Πιλάρ, αδελφής του τέως βασιλιά της Ισπανίας Χουάν Κάρλος και η δημοσιογράφος γνωρίστηκαν στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2015.

Η επικοινωνία τους αρχικά διατηρήθηκε μέσω των social media. Ούτε παράξενο, ούτε πρωτότυπο την εποχή της κυριαρχίας του Ιντερνετ. Ο καλοκαιρινός έρωτας του ζευγαριού εξελίχθηκε σε κάτι πιο σοβαρό και κατέληξε στα σκαλιά του δημαρχείου Παλαιού Φαλήρου. Εκεί, στις 31 Μαΐου του 2016, το ζευγάρι, κάτω από άκρα μυστικότητα, αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ