Στοκχόλμη: Αυτό είναι το 11χρονο θύμα από το μακελειό - iefimerida.gr

Στοκχόλμη: Αυτό είναι το 11χρονο θύμα από το μακελειό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα 11χρονο κορίτσι είναι το πρώτο ταυτοποιημένο θύμα του Ουζμπέκου μακελάρη που σκόρπισε τον θάνατο στο κέντρο της Στοκχόλμης.

Όπως αναφέρει η σουηδική εφημερίδα, Expressen, η 11χρονη Ebba Akerlund κατευθυνόταν προς έναν σταθμό του μετρό όπου θα συναντούσε τη μητέρα της. Η τελευταία επικοινωνία που είχε το άτυχο κοριτσάκι με την μητέρα του ήταν λίγο πριν από τις 3 το μεσημέρι (τοπική ώρα) της Παρασκευής. Νωρίτερα, η οικογένεια του κοριτσιού είχε απευθύνει έκκληση για πληροφορίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκειμένου να το εντοπίσει.

Στοκχόλμη: Αυτό είναι το 11χρονο θύμα από το μακελειό  | iefimerida.gr 0

Ο δράστης της πολύνεκρης επίθεσης είναι ένας 39χρονος Ουζμπέκος, που βρίσκεται ήδη υπό κράτηση και φέρεται να είναι ο οδηγός του φορτηγού που έπεσε πάνω σε πλήθος πεζών στο κέντρο Στοκχόλμη, σκοτώνοντας τέσσερις ανθρώπους και τραυματίζοντας άλλους 15.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κορίτσι μακελειό Στοκχόλμη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ