Μυστικά επιτυχίας -5 τρόποι που οι πετυχημένες επαγγελματίες κλείνουν τη μέρα τους - iefimerida.gr

Μυστικά επιτυχίας -5 τρόποι που οι πετυχημένες επαγγελματίες κλείνουν τη μέρα τους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πώς τα καταφέρνει μια γυναίκα να ανταπεξέλθει σε όλους τους ρόλους της ταυτόχρονα, της συζύγου, της μητέρας, του... αφεντικού του σπιτιού και της εργαζόμενης προκαλεί πάντα το ενδιαφέρον. Πόσο μάλλον, όταν πρόκειται για μια γυναίκα που κατέχει μια θέση ευθύνης επαγγελματικά.

Με το 24ωρο να μην φθάνει για τους περισσότερους για να αντεπεξέλθουν σε όλες τους τις υποχρεώσεις, υπάρχει πάντα η απορία για τα... μυστικά των γυναικών εκείνων που θεωρούνται πετυχημένες επαγγελματίες.

Το σίγουρο είναι ότι η επαγγελματική επιτυχία δεν έρχεται τυχαία και παρατηρείται ότι οι γυναίκες εκείνες που ανήκουν στην κατηγορία «αυτές που τα κατάφεραν» ακολουθούν μια συγκεκριμένη ρουτίνα, με συγκεκριμένο πρόγραμμα και συνήθειες.

Αυτές λοιπόν που τα έχουν καταφέρει υποστηρίζουν ότι το κλειδί της επιτυχίας βρίσκεται σε όσα κάνουν στο τέλος της ημέρας. Γιατί το πώς θα διαχειριστούν το χρόνο τους το βράδυ έχει σαφέστατα αντίκτυπο στο επόμενο πρωί, όταν συνήθως ξεκινούν την εργασία τους. Αντίκτυπο είτε αρνητικό, είτε θετικό.

Τι κάνουν λοιπόν;

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πετυχημένες γυναίκες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ