Closer: Ο Φρανσουά Ολάντ χώρισε την όμορφη ηθοποιό Ζιλί Γκαγιέ [εικόνες] - iefimerida.gr

Closer: Ο Φρανσουά Ολάντ χώρισε την όμορφη ηθοποιό Ζιλί Γκαγιέ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στενοί φίλοι του γάλλου προέδρου Φρανσουά Ολάντ και της ηθοποιού Ζιλί Γκαγιέ ανησυχούν για τη σχέση τους, η οποία μοιάζει «να μπάζει νερά». Ορισμένοι, μάλιστα, πιστεύουν ότι η ερωτική τους ιστορία έχει τελειώσει, αποκαλύπτει σήμερα το γαλλικό περιοδικό Closer.

«Τα πράγματα δεν πάνε πλέον όπως εκείνη θα τα ήθελε», είχε αποκαλύψει ο Kevin Hollande, ο ανιψιός του γάλλου προέδρου, σε συνέντευξή του στο Closer, στις 30 Μαρτίου, μιλώντας για τη σχέση της Ζιλί Γκαγιέ με τον Ολάντ. «Με τόσα προβλήματα που υπάρχουν ο θείος μου δεν μπορεί πλέον να ζήσει την ερωτική του ζωή με ευτυχισμένο τρόπο. Και δυστυχώς, για εκείνη που ακολουθεί, εκείνη που όλοι γνωρίζουν, αυτό είναι δύσκολο», δήλωσε ο ανιψιός, μιλώντας για την όμορφη ηθοποιό Γκαγιέ, χωρίς να την κατονομάσει.

Closer: Ο Φρανσουά Ολάντ χώρισε την όμορφη ηθοποιό Ζιλί Γκαγιέ [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η ερωτική σχέση του Ολάντ με την κατά πολύ νεότερη Ζιλί Γκαγιέ είχε προκαλέσει θόρυβο όταν αποκαλύφθηκε τον Ιανουάριο του 2014, από το ίδιο περιοδικό Closer. Το ζευγάρι είχε κρυφό δεσμό όσο ο Ολάντ συζούσε ακόμη με την Βαλερί Τριερβελέρ στο προεδρικό μέγαρο και η αποκάλυψη είχε προκαλέσει σκάνδαλο και οδήγησε στην αποχώρηση της τελευταίας.

Από τότε Ολάντ και Γκαγιέ ζούσαν τον έρωτά τους διακριτικά, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Αλλά το τελευταίο διάστημα τα πράγματα έχουν αλλάξει.

Closer: Ο Φρανσουά Ολάντ χώρισε την όμορφη ηθοποιό Ζιλί Γκαγιέ [εικόνες] | iefimerida.gr 1

«Δεν βλέπουμε πια την Γκαγιέ στον πύργο [το προεδρικό μέγαρο], όπου ερχόταν πολύ συχνά. Η ηθοποιός ερχόταν τα βράδια, κοιμόταν και ξαναέφευγε διακριτικά την επόμενη ημέρα το πρωί», εξομολογείται ένας φίλος του ζεύγους στο περιοδικό VSD, που κυκλοφόρησε στις 6 Απριλίου.

Αυτή η αλλαγή έγινε αισθητή σε όλους. «Οταν ο πρόεδρος Ολάντ βγαίνει για να παρακολουθήσει μια θεατρική παράσταση ή μια συναυλία, δεν τον συνοδεύει πια η Ζιλί Γκαγιέ», εξομολογείται ένας άλλος φίλος τους. «Η σχέση ανάμεσα στον πρόεδρο και στην ηθοποιό δεν είναι όπως πριν (...) Δυστυχώς ο πρόεδρος έχει πολύ λίγο χρόνο να της αφιερώσει», προσθέτει.

Closer: Ο Φρανσουά Ολάντ χώρισε την όμορφη ηθοποιό Ζιλί Γκαγιέ [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Κάποιοι άλλοι, σύμφωνα με το περιοδικό Closer, είναι πιο κατηγορηματικοί: «Είναι σαφές για μένα, δεν είναι πια μαζί», λέει κάποιος που γνωρίζει καλά τα πράγματα.

Closer: Ο Φρανσουά Ολάντ χώρισε την όμορφη ηθοποιό Ζιλί Γκαγιέ [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Closer: Ο Φρανσουά Ολάντ χώρισε την όμορφη ηθοποιό Ζιλί Γκαγιέ [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολάντ Γκαγιέ χώρισαν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ