Λευκά sneakers, το παπούτσι πασπαρτού της Ανοιξης -Συνδυασμοί, τιπς, προτάσεις - iefimerida.gr

Λευκά sneakers, το παπούτσι πασπαρτού της Ανοιξης -Συνδυασμοί, τιπς, προτάσεις

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Eίναι τα παπούτσια που τα τελευταία χρόνια κάνουν «επέλαση» στις καθημερινές μας εμφανίσεις.

Κι όχι άδικα. Τα sneakers ταιριάζουν με όλα. Είναι στιλάτα, αναπαυτικά και μπορούν να φορεθούν στο γραφείο, στην απογευματινή βόλτα, ακόμα και στη βραδινή έξοδο. Οι street style σταρ δεν τα αποχωρίζονται και τα συνδυάζουν ακόμα και με luxury υφάσματα (βελούδο, διαφάνεια, μετάξι, παγιέτες, γούνα).

Mε τζιν, με φούστα, με κοστούμι, με κολάν, τα sneakers φοριούνται με ευκολία. Χρώματα και σχέδια σε ποικιλία. Τα συναντάμε με κεντήματα, με πολύχρωμα κορδόνια, με ιδιαίτερες λεπτομέρειες.

Τα λευκά αθλητικά δεν κάνουν πρόχειρο το τελικό αποτέλεσμα.

Οι συνδυασμοί που μπορούν να γίνουν με sneakers, ιδιαίτεροι. Mε τζιν και ένα blazer, με skinny παντελόνι και πουκάμισο, με pencil φούστα και ένα ιδιαίτερο τοπ, με cropped παντελόνι και τζάκετ, με ολόσωμη φόρμα, με ένα stripped φόρεμα. Τα sneakers μπορούν να απογειώσουν το look μας αρκεί να φορεθούν «έξυπνα».

Δες συνδυασμούς!

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας εδώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μόδα συνδυασμοί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ