6 τρόποι να λήξεις τον καβγά και να λύσεις ήρεμα τη διαφωνία - iefimerida.gr

6 τρόποι να λήξεις τον καβγά και να λύσεις ήρεμα τη διαφωνία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όταν προκύπτουν προβλήματα σε μία σχέση, οι τσακωμοί και οι εντάσεις είναι ένα αναπόφευκτο κακό. Και σίγουρα, όταν αυτά είναι επαναλαμβανόμενα το γυαλί αρχίζει σιγά σιγά να ραγίζει.

Σε κάθε ανθρώπινη σχέση ωστόσο, είτε ερωτική είτε φιλική είτε οικογενειακή, είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε πως οι διαφωνίες θα υπάρχουν πάντα. Οι άνθρωποι βλέπουν τα πράγματα από διαφορετική οπτική γωνία, έχουν τις δικές τους απόψεις και κυρίως, υπάρχουν στιγμές που μπορεί να αισθάνονται πληγωμένοι από το έτερον ήμισυ χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα πως αυτό έχει γίνει από πρόθεση.

Προκειμένου λοιπόν να έχετε μία υγιή, λειτουργική σχέση πρέπει πρώτα απ’ όλα να συνειδητοποιήσετε πως οι καβγάδες δεν πρόκειται να εξαφανιστούν από τη μία στιγμή στην άλλη, όμως υπάρχουν τρόποι για να τους διαχειριστείτε ώστε το «κακό» να είναι όσο το δυνατόν μικρότερο.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας εδώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σχέσεις Υγεία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ