Μοντέλο που έτρωγε 500 θερμίδες την ημέρα αποκαλύπτει πώς αγάπησε ξανά το σώμα του [εικόνες] - iefimerida.gr

Μοντέλο που έτρωγε 500 θερμίδες την ημέρα αποκαλύπτει πώς αγάπησε ξανά το σώμα του [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οταν οι θερμίδες άρχισαν να γίνονται εμμονή και το αδύνατο σώμα αυτοσκοπός, η Λίζα έκανε στροφή 180 μοιρών και άλλαξε ζωή.

Η Λίζα Γκόλντεν, το μοντέλο από το Νew Jersey που τώρα ζει στην Ινδία δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με το σώμα της πριν και μετά την μεγάλη της απόφαση να το «αγκαλιάσει» με τις ατέλειές του.

Το πολύ λεπτό σώμα ενός μοντέλου, όπως η ίδια εξομολογείται, κρύβει μια μάχη με τη ζυγαριά. Η διατήρησή του σε αψεγάδιαστη φόρμα με «τέλειες» αναλογίες» είναι μια άσκηση υπομονής. Η Λίζα κατανάλωνε 500 θερμίδες την ημέρα –το ένα τέταρτο από αυτό που πρέπει να καταναλώνει ένας ενήλικας. Πλέον, τρώει ό,τι της αρέσει, κάνει γυμναστική για την ευχαρίστησή της και θέλει να μεταδώσει ένα μήνυμα αυτοπεποίθησης σε όλες τις γυναίκες που γίνονται «σκλάβες» της ζυγαριάς.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας εδώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μοντέλο Διατροφή σώμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ