Ο γιος του Τραμπ έχει πολιτικές φιλοδοξίες -Θέλει να γίνει κυβερνήτης της Ν. Υόρκης - iefimerida.gr

Ο γιος του Τραμπ έχει πολιτικές φιλοδοξίες -Θέλει να γίνει κυβερνήτης της Ν. Υόρκης

Φωτογραφία: AP/ Saul Loeb
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θα υπάρχουν δύο Τραμπ σε θέσεις εξουσίας σε λίγο καιρό; Ο γιος του Αμερικανού προέδρου έχει πολιτικές φιλοδοξίες και εξέφρασε την επιθυμία να γίνει κυβερνήτης της Νέας Υόρκης.

Ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ είπε στα μέλη συλλόγου οπλοκατοχής ότι θα ήθελε να ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα του. «Είπε ότι τον ενδιαφέρει να διεκδικήσει ένα αξίωμα, όπως τη θέση του κυβερνήτη της Νέας Υόρκης, ενώ η θέση του δημάρχου της πόλης θα τον ενδιέφερε λιγότερο», είπε ένας από τους παριστάμενους στην εκδήλωση, στο Page Six. Επίσης, σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο γιος του προέδρου δήλωσε ότι δεν ήθελε να γίνει γερουσιαστής ή μέλος του Κογκρέσου.

Η συμμετοχή του στην προεκλογική καμπάνια του πατέρα του τον έκανε να σκεφτεί το μέλλον του. «Θέλω να είμαι πίσω από τις σκηνές, να μιλώ εκ μέρους των άλλων και να μάχομαι ενάντια στα τρελά φιλελεύθερα ΜΜΕ; Ισως», είπε αστειευόμενος ο Ντόναλντ Τραμπ τζούνιορ. «Το να επιστρέφεις στο κλείσιμο συμφωνιών μετά από 18 μήνες είναι βαρετό. Μου μπήκε το μικρόβιο της πολιτικής», πρόσθεσε. Μετά την ορκωμοσία του Αμερικανού προέδρου, οι δύο γιοι του, Ντόναλντ τζούνιορ και Ερικ, ανέλαβαν τον όμιλο επιχειρήσεων.

Αν και δεν μίλησε για το πότε θέλει να είναι υποψήφιος, ο κυβερνήτης της Νέας Υόρκης Αντριου Κουόμο αναμένεται να διεκδικήσει την επανεκλογή του το 2018.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κυβερνήτης Ντόναλντ Τραμπ γιος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ