Οσλο: Εντόπισαν συσκευή «σαν εκρηκτικό μηχανισμό» στο κέντρο της πόλης -Κρατείται ένα άτομο - iefimerida.gr

Οσλο: Εντόπισαν συσκευή «σαν εκρηκτικό μηχανισμό» στο κέντρο της πόλης -Κρατείται ένα άτομο

Φωτογραφία: ΑΠΕ/  EPA/Fredrik Varfjell
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η νορβηγική αστυνομία έκανε ελεγχόμενη έκρηξη σε «συσκευή σαν εκρηκτικό μηχανισμό», που βρέθηκε στο κέντρο του Οσλο.

Ενα άτομο είναι υπό κράτηση, ενώ ήδη έχουν ξεκινήσει οι έρευνες για την υπόθεση. Δημοσιογράφος του Reuters ανέφερε ότι άκουσε έναν δυνατό κρότο, μετά την άφιξη των πυροτεχνουργών στο σημείο.

«Ο ήχος ήταν δυνατότερος από ό,τι θα προκαλούσαν τα δικά μας εκρηκτικά», δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων εκπρόσωπος της αστυνομίας, ενώ πρόσθεσε ότι θα γίνει περαιτέρω έρευνα στο σημείο. Η συσκευή φαινόταν ικανή να προκαλέσει μόνο περιορισμένες ζημιές, είχε ανακοινώσει νωρίτερα η αστυνομία. Καμία πληροφορία δεν έχει δοθεί για τον ύποπτο που κρατείται.

Η περιοχή Γκρόενλαντ, όπου βρέθηκε η συσκευή, είναι μία πολυεθνική γειτονιά, όπου βρίσκονται πολλά μπαρ και εστιατόρια, όπως και αρκετά τζαμιά, αναφέρει το Reuters. Επίσης, εκεί βρίσκονται τα κεντρικά της αστυνομίας, περίπου ένα χιλιόμετρο από το σημείο στο οποίο εντοπίστηκε η συσκευή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Όσλο εκρηκτικός μηχανισμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ