Η Ειρήνη Κολιδά σπάει τη σιωπή της για πρώτη φορά μετά το ατύχημα- Το μήνυμά της στα social media [εικόνα] - iefimerida.gr

Η Ειρήνη Κολιδά σπάει τη σιωπή της για πρώτη φορά μετά το ατύχημα- Το μήνυμά της στα social media [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πρώτο της μήνυμα μετά την αποχώρησή της από το Survivor και το ατύχημα που είχε εκεί, έκανε η Ειρήνη Κολιδά στα social media.

Θέλοντας να ενημερώσει γνωστούς και φίλους για τον τραυματισμό που είχε στο παιχνίδι, η πρώην παίχτρια του Survivor έστειλε το δικό της αισιόδοξο μήνυμα, γράφοντας στην ανάρτησή της το γνωστό αρχαίο ρητό « Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς».

Η ίδια μάλιστα δημοσίευσε τρεις φωτογραφίες από ένα εξωτικό τοπίο, δείχνοντας έτσι πως ο τραυματισμός της στο παιχνίδι την έκανε πιο δυνατή.

Η Ειρήνη Κολιδά σπάει τη σιωπή της για πρώτη φορά μετά το ατύχημα- Το μήνυμά της στα social media [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κολιδα Survivor Ατύχημα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ