Σπίτια κλουβιά στην Αχαρνών -Στο «κόκκινο» η εγκληματικότητα, υψώνουν σιδεριές παντού οι κάτοικοι [εικόνες] - iefimerida.gr

Σπίτια κλουβιά στην Αχαρνών -Στο «κόκκινο» η εγκληματικότητα, υψώνουν σιδεριές παντού οι κάτοικοι [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί ελληνική αστυνομία να εξάρθρωσε τη σπείρα των Ρουμάνων που χτυπούσε σπίτια κυρίως στο κέντρο της Αθήνας, αλλά οι κάτοικοι στις περιοχές του κέντρου ζουν με τον φόβο των κλοπών και των διαρρήξεων.

Πολλοί από αυτούς έχουν μετατρέψει τα σπίτια τους σε φρούρια για να μην πέφτουν θύματα των αδίστακτων κακοποιών.

Ειδικά στα διαμερίσματα που βρίσκονται στους πρώτους ορόφους οι ιδιοκτήτες τοποθετούν βαριά κάγκελα, κλειδαριές ασφαλείας αλλά και κάμερες για να προστατευτούν.

Οι φωτογραφίες είναι από την περιοχή της Αχαρνών. Όπως είπαν στο iefimerida.gr οι ιδιοκτήτες αυτών των κατοικιών πριν από περίπου ενάμιση μήνα μέσα σε μία ημέρα αδίστακτοι κακοποιοί χτύπησαν έξι γειτονικά διαμερίσματα.

Οι κάτοικοι του κέντρου ζητούν από την αστυνομία να λάβει άμεσα μέτρα καθώς όπως λένε η εγκληματικότητα στις περιοχές τους χτυπάει κόκκινο. Είναι χαρακτηριστικό ότι την Τετάρτη ήρθαν στο φως οι άγριες δολοφονίες δύο ανδρών. Ενός 75χρονου ,ο οποίος βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του στον Αγιο Παντελεήμονα, η σορός του οποίου βρισκόταν σε προχωρημένη σήψη και φέρεται να είχε δεχθεί μαχαιριές στην πλάτη και ενός 70χρονου άνδρα που βρέθηκε νεκρός μέσα στο ιατρείο του. Οι αρχές θεωρούν ότι δυο άνδρες είχαν κλείσει ραντεβού μαζί του δήθεν για να εξεταστούν και τον δολοφόνησαν καθώς ήθελαν να τον ληστέψουν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ διάρρηξη ληστεία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ