Ο Κουτσούμπας απάντησε με Μποφίλιου για το αν θέλει εκλογές - iefimerida.gr

Ο Κουτσούμπας απάντησε με Μποφίλιου για το αν θέλει εκλογές

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με στίχους τραγουδιού που ερμηνεύει η Νατάσσα Μποφίλιου απάντησε ο Δημήτρης Κουτσούμπας στο ερώτημα για το αν το ΚΚΕ θέλει εκλογές.

«Οπως τραγουδά και στη "Βαβέλ" η Νατάσσα Μποφίλιου "στις ειδήσεις είπαν πάλι εκλογές, και γελάνε με μας, δώδεκα φυλές", και σωστά καταλήγει "το εμπέδωσα το πράγμα: η σιωπή μας είναι τραύμα, πια". Γι' αυτό χρειάζεται μόνο αγώνας, πάλη του λαού ενάντια στην ΕΕ, τα μονοπώλια, την εξουσία τους, τις αστικές κυβερνήσεις που εναλλάσσονται και τα κόμματά τους», είπε ο γ.γ. του ΚΚΕ, σε συνέντευξη στην εφημερίδα «Ειδήσεις».

Ακόμη, χαρακτήρισε ως νέο, 4ο Μνημόνιο τα βαριά μέτρα και μετά το 2019- η νέα μείωση στο αφορολόγητο, οι μειώσεις στις συντάξεις, οι νέες ανατροπές στα εργασιακά δικαιώματα, οι ομαδικές απολύσεις, οι νέες ιδιωτικοποιήσεις, όπως ανέφερε.

Τέλος, αναφερόμενος στη Χρυσή Αυγή, ανέφερε ότι συνεχίζει να δίνει αποδείξεις για τον δολοφονικό ναζιστικό χαρακτήρα της. «Είναι καιρός να τελειώσει η δίκη της, όχι μόνο όσον αφορά κάποιους εκτελεστές-μέλη της, αλλά την ίδια την εγκληματική ηγεσία αυτού του μορφώματος», πρόσθεσε και συμπλήρωσε ότι το «κύριο είναι οι ίδιοι οι εργαζόμενοι, ο λαός να απομονώσουν τη ΧΑ, ακόμα περισσότερο» και στις εκλογές να τη στείλουν στον «πάτο», εκεί που τα «τσιράκια του συστήματος, η σαπίλα του ντουνιά», δεν θα βρίσκουν ούτε την ψήφο τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Δημήτρης Κουτσούμπας ΚΚΕ Εκλογές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ