Τυνησία: Ενας χρόνος φυλάκισης σε DJ που έκανε remix το κάλεσμα των Μουσουλμάνων για προσευχή - iefimerida.gr

Τυνησία: Ενας χρόνος φυλάκισης σε DJ που έκανε remix το κάλεσμα των Μουσουλμάνων για προσευχή

Φωτογραφία αρχείου: ΑΠΕ/ EPA/BIRGIR THOR HARDARSON
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε ένα χρόνο φυλάκισης καταδίκασε δικαστήριο της Τυνησίας τον Βρετανό DJ που προκάλεσε σάλο, όταν έπαιξε σε νυχτερινό κέντρο remix του καλέσματος των Μουσουλμάνων για προσευχή.

Ο DJ Dax J καταδικάστηκε για προσβολή της δημοσίας αιδούς και προσβολή των χρηστών ηθών, δήλωσε ο εκπρόσωπος του δικαστηρίου, Ιλιες Μιλάντι, σύμφωνα με τον Guardian, όπως αναφέρει το ΑΠΕ.

Αντίθετα, το δικαστήριο απάλλαξε από τις κατηγορίες τον ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου και τον διοργανωτή του μουσικού φεστιβάλ που έγινε την περασμένη εβδομάδα, όπου έπαιξαν μουσική ο Dax J μεταξύ άλλων Ευρωπαίων DJ. Ηδη τόσο οι διοργανωτές όσο και ο Βρετανός έχουν ζητήσει συγγνώμη σε όσους ενδεχομένως ένιωσαν προσβεβλημένοι από την διασκευή, η οποία παίζει στην Ευρώπη.

Ο Βρετανός DJ έχει ήδη φύγει από την Τυνησία, σύμφωνα με τον Guardian, από τη στιγμή που οι αρχές διέταξαν την διακοπή λειτουργίας του κλαμπ στο τέλος της περασμένης εβδομάδας και θεωρείται απίθανο να εκτίσει την ποινή που του επιβλήθηκε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ DJ Τυνησία Μουσουλμάνοι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ